Splatoon 3 Nintendo Switch komt deze Augustus

Splatoon 3 Nintendo Switch komt deze Augustus

Op 26 augustus zal een speciale editie Splatoon 3-thema Nintendo Switch – OLED-modelsysteem met ontwerpinvloed van de aankomende Splatoon 3-game beschikbaar zijn in de detailhandel (apart verkrijgbaar). De Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Special Edition biedt spetterende, inktvisachtige beelden rechtstreeks uit Splatsville, evenals een paar blauwe en een gele gradiënt Joy-Con-controllers met witte onderbuik en een wit Nintendo Switch-dock met graffiti-thema .

video
play-rounded-fill

Over Splatoon 3

De Splatoon 3-game is op 9 september beschikbaar voor de Nintendo Switch, met een adviesprijs van $ 59,99. De Splatoon 3 Nintendo Switch Pro-controller, met levendige kleuren en afbeeldingen die geschikt zijn voor zowel Inklings als Octolings, is ook beschikbaar op 9 september voor $ 74,99, evenals de Nintendo Switch Splatoon 3 Edition-draagtas voor $ 24,99. Of je nu de Verhaalmodus onderweg speelt of thuis deelneemt aan een online Turf War, deze producten helpen je met flair inkt te gooien.

In het Splatoon 3-spel neem je deel aan wilde 4-v-4 Turf War-confrontaties op verschillende nieuwe en bestaande niveaus, terwijl teams strijden om het meeste territorium in hun inkt te bestrijken om te winnen en om kenmerken, wapens en de mooiste kleding aan deze kant van de zon. Splatoon 3 bevat ook een campagne voor één speler en een update van de co-op Salmon Run-modus. In de verhaalmodus voor één speler sluit je je aan bij Agent 3 in een gevecht tegen de malafide Octarians en ontrafel je de mysteries van Alterna en de Fuzzy Ooze. Wanneer je Salmon Run induikt, werk je samen met je collega’s om golven gevaarlijke Salmonid-monsters af te weren, waarvan sommige enorm groot zijn!

Het Nintendo Switch – OLED-model heeft een helder 7-inch OLED-scherm, een brede verstelbare standaard, een dock met een bedrade LAN-connector (LAN-kabel apart verkrijgbaar), 64 GB interne opslag, waarvan een deel is gereserveerd voor systeemgebruik en verbeterde audio in handheld- en tafelmodus. Het Nintendo Switch – OLED-modelsysteem kan in drie modi worden gespeeld: tv-modus (indien gedockt), handheld-modus (wanneer de Joy-Con-controllers zijn aangesloten voor draagbaar spelen) en tafelmodus (voor multiplayer-gamesessies onderweg). ). De Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Special Edition wordt verkocht voor $ 359,99 bij retailers.