Splatoon 3 – Return of the Mammalians – Story Mode onthuld

Splatoon 3 – Return of the Mammalians – Story Mode onthuld

Tijdens Nintendo’s Direct heeft Nintendo nieuwe details over Splatoon 3 en zijn geheel nieuwe verhaalmodus onthuld! Getiteld Return of the Mammalians.

Het is de nieuwe campagne voor één speler die blijkbaar een nieuwe vage dreiging zal zien ontstaan.

video
play-rounded-fill

Return of the Mammalians

De details zijn vaag, maar de nieuwe wapens van #Splatoon3 zullen de Turf Wars voor meerdere spelers van Splatsville zeker intensiveren. En een aantal zeer bekende gezichten zullen een handje helpen in de verhaalmodus van de game, Return of the Mammalians, waar de wereld van de Inklings op het punt staat een stuk hariger te worden….

Krijg de Splatlands in de volgende Splatoon™-game!

Betreed de Splatlands, een door de zon verschroeide woestijn bewoond door door de strijd geharde Inklings en Octolings. Splatsville, de stad van chaos, is het adrenaline-aangedreven hart van deze stoffige woestenij.

Zelfs in deze desolate omgeving regeert Turf War* oppermachtig en woeden de gevechten in nieuwe levels in de omringende wildernis. Dynamische nieuwe bewegingen helpen deze jagers aanvallen te ontwijken en meer terrein te bestrijken, samen met een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren.

Vecht met Agent 3 tegen het kwaadaardige Octarische leger in de verhaalmodus. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe ze aansluiten bij het thema van de modus, ‘Return of the Mammalians’.

Houd ons in de gaten voor meer informatie, want de Splatoon 3-game wordt in 2022 uitgebracht voor het Nintendo Switch™-systeem.

  • Verfraai het met een nieuw item in de Splatoon-serie
  • Ontdek de Splatlands, een nieuwe zonovergoten regio met trendsettende inwoners
  • Experimenteer met nieuwe stijlen voor Inklings en Octolings
  • 4v4 Turf Wars* zijn terug, met nieuwe levels, nieuwe manoeuvres en nieuwe wapens
  • Voel mee met Agent 3 in de strijd tegen het kwaadaardige Octarische leger in de verhaalmodus
Ad