Splatoon 3 Splatfest World Premiere – Deep Cut’s Volledige performance

Splatoon 3 Splatfest World Premiere – Deep Cut’s Volledige performance

Heb je de Splatfest-wereldpremière van Splatoon 3 gemist? Nu kun je de volledige uitvoering van Deep Cut bekijken. Dankzij onze vrienden bij GameXplain kun je nu het volledige optreden van Shiver, Frye en Big Man bekijken.

video
play-rounded-fill

De drie leden van Deep Cut worden de nieuwe gastheren van Splatoon 3. Ze zullen over Splatfest praten en andere dingen doen.

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning, en gevechten vinden plaats in nieuwe stadia in de wildernis hier in de buurt. Met dynamische nieuwe bewegingen en een nieuw boogvormig wapen om inkt te gooien, kunnen deze jagers aanvallen ontwijken en meer terrein bestrijken.

In de verhaalmodus kun je Agent 3 helpen de wilde Octarians te bestrijden. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe deze zich verhouden tot ‘Return of the Mammalians’, het thema van de modus.

In de volgende versie van Salmon Run is er een nieuwe coöpmodus waarin spelers kunnen samenwerken om gevaarlijke Salmonid-bazen te bestrijden.

Op 9 september 2022 komt Splatoon 3 uit voor Nintendo Switch.

Ad