Splatoon 3 – Tentacle to the Metal

Splatoon 3 – Tentacle to the Metal

Nintendo Switch heeft nu Splatoon 3 en Nintendo heeft weer een nieuw nummer van de game gedeeld. Dit is de tweede single van Damp Socks en heet Tentacle to the Metal. In navolging van `Candy Coated Rocks, dat eerder uitkwam.

video
play-rounded-fill

Nintendo zegt over het nummer: “Geïnspireerd door spannende auto-achtervolgingen, de manier waarop de zang zich vermengt met de rollende beat, maakt het een geweldig nummer om naar te luisteren terwijl je door inkt zwemt.”

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning, en gevechten vinden plaats in nieuwe stadia in de wildernis in de buurt, zoals de prachtige Scorch Gorge.

Deze vechters hebben nieuwe bewegingen geleerd waarmee ze aanvallen kunnen vermijden en meer terrein kunnen bestrijken. Ze hebben ook een nieuw wapen dat eruitziet als een boog en kan worden gebruikt om inkt te schieten, evenals nieuwe speciale wapens zoals de Crab Tank, die rondbeweegt.

Splatoon 3 kwam op 9 september uit voor de Nintendo Switch.