Splatoon 3 – Undertow Spillway map

Splatoon 3 – Undertow Spillway map

Nintendo heeft een preview uitgebracht voor een van de nieuwe gebieden die naar Splatoon 3 komen.

Undertow Spillway

De nieuwe kaart heet ‘Undertow Spillway’ en het is een binnenkaart die zich onder de hubstad Splatsville in een verlaten overstromingsbypassfaciliteit bevindt. Tijdens de onthulling zien we een korte film die een deel van het terrein verkent, inclusief afritten, kolommen en zelfs enkele waarnemers van kwallen.

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een door de zon verschroeide woestijn bewoond door door de strijd geharde Inklings en Octolings. Splatsville, de stad van chaos, is het adrenaline-aangedreven hart van deze stoffige woestenij.

Zelfs in deze desolate omgeving heerst Turf War oppermachtig en woeden de gevechten in nieuwe levels in de omringende wildernis. Dynamische nieuwe bewegingen helpen deze jagers aanvallen te ontwijken en meer terrein te bestrijken, samen met een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren.

Vecht mee met Agent 3 in de verhaalmodus tegen de weerbarstige Octarians. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe ze aansluiten bij het thema van de modus, “Return of the Mammalians.”

Voer een team samen en verdedig golven gevaarlijke Salmonid-bazen in de volgende versie van Salmon Run, een coöpmodus met frisse nieuwe functies.

Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch.