Splatoon 3-update: versie 4.0.2 patch notes en verbeteringen onthuld

Splatoon 3-update: versie 4.0.2 patch notes en verbeteringen onthuld

Samenvatting:

Nintendo heeft de langverwachte update voor Splatoon 3 aangekondigd, bekend als versie 4.0.2. Deze update is bedoeld om verschillende problemen aan te pakken en de algehele game-ervaring te verbeteren. In dit artikel gaan we in op de patchopmerkingen en verbeteringen die zijn geïntroduceerd in Splatoon 3 versie 4.0.2. Van multiplayer-fixes tot verbeteringen in Salmon Run en prestatieverbeteringen in Splatsville, spelers kunnen een nog leukere en naadlozere gameplay-ervaring verwachten die de Splatoon 3-community nog spannender maakt.

Laten we dieper ingaan op de details van deze opwindende update!


Splatoon 3-update: patch-opmerkingen versie 4.0.2

Splatoon 3-enthousiastelingen hebben reikhalzend uitgekeken naar de volgende update en Nintendo heeft versie 4.0.2 uitgebracht. Deze update brengt een reeks bugfixes, verbeteringen en spannende toevoegingen aan het spel. Laten we eens kijken naar de belangrijkste verbeteringen in deze update.

Multiplayer-oplossingen

In versie 4.0.2 heeft Nintendo zich gericht op het oplossen van problemen die de multiplayer-ervaring beïnvloeden. Spelers kunnen een vlottere gameplay en een meer naadloze verbinding met mede-Inklings verwachten.

Probleem met tragere spelprestaties

Een van de behandelde problemen heeft te maken met spelprestaties. Sommige spelers merkten dat de game tijdens gevechten langzamer zou werken dan verwacht in vergelijking met de vorige versie, Ver. 3.1.1. Met de nieuwe update heeft Nintendo maatregelen genomen om de prestaties van de game te optimaliseren, waardoor een snelle en boeiende multiplayer-ervaring wordt gegarandeerd.

Probleem met Clam Blitz-modus

Clam Blitz-modus had een specifiek probleem waarbij het passeren van een clam of power clam naar een bondgenoot voor het doel niet altijd goed werd geregistreerd. Dit had tot gevolg dat het bezit van de clam of power clam niet correct werd geteld, wat leidde tot verwarring en frustratie. Versie 4.0.2 pakt dit probleem aan en zorgt ervoor dat kokkels zich verplaatsen volgens de voorspelde trajectlijn en correct worden geregistreerd wanneer ze worden gegooid.

Anarchy Battle (open) communicatiefout

Anarchy Battle (Open) is een populaire modus voor spelers om zich bij groepen met vrienden aan te sluiten en spannende gevechten aan te gaan. Sommige spelers ondervonden echter regelmatig communicatiefouten wanneer ze lid werden van een groep met vrienden, afhankelijk van de status van de leden van de groep. Dit probleem is grondig aangepakt in de update, waardoor spelers naadloos verbinding kunnen maken en kunnen genieten van ononderbroken gameplay met hun vrienden.

Salmon Run-verbeteringen

Salmon Run, de coöperatieve multiplayer-modus in Splatoon 3, heeft aandacht gekregen in de versie 4.0.2-update. Nintendo heeft verbeteringen doorgevoerd om de algehele Salmon Run-ervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat coöperatief spel soepeler en leuker wordt.

Splatsville-prestatieverbetering

Splatsville, het levendige en dynamische stadsbeeld in Splatoon 3, had in eerdere versies enkele prestatieproblemen. Spelers meldden dat het spel in dit gebied langzamer zou draaien dan verwacht. Nintendo heeft naar de feedback geluisterd en hard gewerkt om de prestaties in Splatsville te optimaliseren. Met de versie 4.0.2-update kunnen spelers Splatsville naadloos verkennen en zich ongehinderd onderdompelen in de kleurrijke wereld.

Conclusie

Met de release van Splatoon 3-update versie 4.0.2 heeft Nintendo laten zien dat het toegewijd is aan het leveren van een uitzonderlijke game-ervaring. De oplossingen voor meerdere spelers verhelpen prestatieproblemen en zorgen voor soepelere gevechten en verbeterde communicatie tijdens groepsspel. De verbeteringen in de Zalmrennen verbeteren de coöperatieve modus, waardoor een leukere en naadloze teamwerkervaring wordt bevorderd. De prestatieverbetering van Splatsville optimaliseert de gameplay in dit levendige stadsbeeld. Tot slot de aankondiging van Omarm deze updates en bereid je voor om terug te duiken in de kleurrijke wereld van Splatoon 3!

Veelgestelde vragen
  • V1: Wanneer is de Splatoon 3 versie 4.0.2-update beschikbaar?
    • A: De Splatoon 3 versie 4.0.2-update is vanaf 13 juni 2023 toegankelijk voor alle spelers op het Nintendo Switch-platform.
  • V2: Wat zijn de belangrijkste verbeteringen in de multiplayer-modus?
    • A: De multiplayer-oplossingen in versie 4.0.2 verhelpen problemen met tragere spelprestaties, Clam Blitz-modus en communicatiefouten in Anarchy Battle (Open), waardoor een soepelere en plezierigere multiplayer-ervaring wordt gegarandeerd.
  • V3: Welke verbeteringen zijn aangebracht aan Salmon Run?
    • A: De update van versie 4.0.2 brengt verbeteringen aan de coöperatieve multiplayer-modus, Salmon Run, waardoor de algehele gameplay-ervaring wordt verbeterd en naadloos teamwerk tussen spelers wordt bevorderd.
  • V4: Hoe zijn de prestaties in Splatsville verbeterd?
    • A: Nintendo heeft de prestaties van de game in Splatsville geoptimaliseerd, waarbij eerdere problemen met tragere gameplay zijn verholpen. Met de versie 4.0.2-update kunnen spelers Splatsville naadloos verkennen en zich onderdompelen in het levendige stadsbeeld.