Splatoon 3 Update: Versie 4.1.0 Patch Notes en wapen aanpassingen

Splatoon 3 Update: Versie 4.1.0 Patch Notes en wapen aanpassingen

Samenvatting:

We duiken in de spannende wereld van de nieuwste update van Splatoon 3, versie 4.1.0. Nintendo heeft ons opnieuw vereerd met een overvloed aan veranderingen, waarbij de nadruk lag op aanpassingen van de wapenbalans, subwapenaanpassingen en speciale wapenverbeteringen. Doe met ons mee terwijl we de impact van deze updates op gameplay en strategieën ontdekken, en ontdek hoe je je wapengebruik kunt optimaliseren voor concurrentievoordeel. Daarnaast verkennen we de features die gepland staan ​​voor het komende seizoen in september, wat nieuwe spanning en uitdagingen belooft voor alle Inkling-enthousiastelingen.


Splatoon 3-update: versie 4.1.0

De inktspattende wereld van Splatoon 3 blijft evolueren en met versie 4.1.0 wil Nintendo de gameplay-ervaring verder verbeteren. Deze update brengt verschillende wijzigingen aan hoofd-, sub- en speciale wapens, waardoor ze evenwichtiger en lonender worden voor spelers van alle vaardigheidsniveaus. Laten we dieper ingaan op de details van deze opwindende verbeteringen.

Hoofdwapenaanpassingen

Aerospray MGAerospray RG

Nintendo heeft de hoeveelheid verbruikte inkt voor deze populaire Aerospray-wapens met ongeveer 9% aangepast. Deze aanpassing zorgt ervoor dat spelers hun inktvoorraad op peil kunnen houden tijdens intense gevechten, waardoor ze meer tijd hebben om zich te concentreren op het domineren van de grasmat.

SplattershotTentatek SplattershotHero Shot-replica

Om de nauwkeurigheid te verbeteren, is de spreiding van schoten op het land met ongeveer 17% verminderd. Deze aanpassing is van toepassing op schieten in de lucht en op het land, waardoor de efficiëntie van deze veelzijdige wapens wordt verbeterd.

N-ZAP ’85N-ZAP ’89

Net als bij de Splattershot-serie is de spreiding van schoten voor N-ZAP-wapens met ongeveer 17% verminderd. Deze wijziging optimaliseert de prestaties van N-ZAP-wapens, waardoor ze betrouwbaarder worden tijdens schermutselingen.

Splattershot ProForge Splattershot Pro

De straal van de inktspatten op het punt van impact is vergroot met ongeveer 8% voor de Splattershot Pro-serie. Deze wijziging verbetert de inktdekking en het impactpotentieel, waardoor deze wapens nog dodelijker worden.

Luna BlasterLuna Blaster Neo

De spreiding van schoten in de lucht is met ongeveer 25% verminderd voor de Luna Blaster-serie. Bovendien is de reductie van schotverstrooiing in de lucht door de Intensify Action-uitrusting nu gemakkelijker te activeren, waardoor deze wapens effectiever zijn in de handen van ervaren spelers.

Dynamoroller

Inktherstel na een horizontale of verticale zwaai duurt nu ongeveer 1/6 van een seconde minder. Deze ogenschijnlijk kleine aanpassing kan een aanzienlijk verschil maken in snelle gevechten, waardoor Dynamo Roller-gebruikers sneller kunnen toeslaan en herstellen.

Penseel

Om een ​​duurzame inkttoevoer te garanderen, is de hoeveelheid inkt die wordt verbruikt bij het zwaaien met het penseel en het schilderen tijdens het rijden met ongeveer 25% verminderd. Deze veranderingen stimuleren een agressievere speelstijl met de Painbrush.

Goo Tuber

Het display dat het oplaadbedrag aangeeft, is aangepast om het gemakkelijker te maken om te anticiperen wanneer het meer dan 100,0 toegebrachte schade zal bedragen. Deze aanpassing verbetert de precisie van Goo Tuber-gebruikers en voegt een strategisch voordeel toe aan hun sluippogingen.

Bloblobber

Om hun gebiedscontrolepotentieel te vergroten, is de straal van de inktspatten op het punt van impact en van inktspray vergroot met ongeveer 10% voor Bloblobber-wapens.

Tri-Stringer

Tri-Stringer-wapens richten nu meer schade aan tegenstanders aan, waarbij de explosies van schoten in het terrein toenemen van 28,0 naar 30,0. Bovendien is de bewegingssnelheid tijdens het opladen en volledig opgeladen met ongeveer 13% verhoogd, wat een meer behendige gameplay mogelijk maakt.

Subwapenaanpassingen

Sprinkler

De duur van de toestand waarin de inkt het sterkst is onmiddellijk na plaatsing is verlengd met ongeveer 3 seconden. Deze aanpassing stelt spelers in staat om de grasmat te beheersen en vijandelijke bewegingen effectiever te belemmeren.

Hoekschieter

Om hun offensieve capaciteiten te versterken, is de schade die aan tegenstanders wordt toegebracht door voltreffers verhoogd van 35,0 naar 40,0 voor Angle Shooter-subwapens.

Speciale wapenwijzigingen

Trizooka

De schade van Trizooka door explosies is verhoogd van 40,0 naar 60,0, waardoor het een formidabelere aanwezigheid heeft op het slagveld.

Inktzuiger

De straal van de inktschot-explosie is vergroot met ongeveer 50% wanneer de opgezogen inkt van de tegenstander minimaal is en 25% wanneer deze maximaal is. Deze verbetering stelt Ink Vac-gebruikers in staat om grotere gebieden te controleren en vijandelijke strategieën te verstoren.

Superchump

Spelers die worden betrapt door een explosie in de buurt van een lokaas, lopen nu 70,0 schade op, verhoogd van 60,0. De gebiedsradius voor deze schade is ook vergroot met ongeveer 38%, waardoor Super Chump-lokvogels meer bedreigend zijn voor tegenstanders.

Inkjet

De straal van het explosiegebied dat 50,0 schade aanricht, is met ongeveer 15% verkleind, waardoor inkjetgebruikers nauwkeuriger moeten richten.

Punten vereist voor speciale wapens

Nintendo heeft aanpassingen gemaakt aan de punten die nodig zijn om bepaalde speciale wapens te ontgrendelen. Opvallende veranderingen zijn de Clash Blaster Neo, Carbon Roller, Rapid Blaster Pro Deco, Tri-Slosher Nouveau, Mini Splatling en Ballpoint Splatling.

Wijzigingen in de lobby

Nintendo heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee spelers zelfs tijdens een privégevecht een kamer kunnen betreden als er een beschikbare plek is. Deze verbetering zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van een naadloze multiplayer-ervaring zonder te wachten op een nieuw gevecht.

Bugfixes

Nintendo heeft verschillende problemen aangepakt om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren, waaronder oplossingen voor de besturing van spelers, multiplayer-modi, Salmon Run, Splatfests en andere aspecten van de game.

Conclusie

Met de Splatoon 3-update, versie 4.1.0, heeft Nintendo opnieuw laten zien dat het zich inzet voor het verfijnen en verrijken van de gameplay-ervaring voor spelers. Deze wapenbalansaanpassingen, subwapenaanpassingen en speciale wapenveranderingen voegen diepte en opwinding toe aan gevechten in de inktspattende wereld. Terwijl we reikhalzend uitkijken naar het septemberseizoen, kan de Splatoon-community zich verheugen op het aangaan van nieuwe uitdagingen en het verkennen van nieuwe strategieën.

Veelgestelde vragen
  • 1. Hoe kan ik het meeste halen uit de wapenbalansaanpassingen?
    • Om optimaal gebruik te maken van de wapenbalansaanpassingen, moet je tijd besteden aan het oefenen met je favoriete wapens in Turf War-wedstrijden. Begrijp hoe de veranderingen hun prestaties beïnvloeden en pas uw speelstijl dienovereenkomstig aan. Experimenteer met verschillende uitrustingen en uitrustingen om de perfecte combinatie voor jouw speelstijl te vinden.
  • 2. Welk subwapen heeft de belangrijkste wijziging ondergaan?
    • Het Sprinkler-subwapen heeft een opmerkelijke wijziging ondergaan, waarbij de duur van de sterkste inkttoestand met ongeveer 3 seconden is verlengd. Gebruik deze langere periode strategisch om de grasmat onder controle te houden en barrières te creëren voor je tegenstanders.
  • 3. Hoe kan ik de impact van het speciale Ink Vac-wapen maximaliseren?
    • Om de impact van de Ink Vac te maximaliseren, concentreer je je op het efficiënt opzuigen van de inkt van je tegenstanders. Hoe groter de hoeveelheid opgezogen inkt, hoe groter de explosieradius. Timing en positionering zijn essentieel om het volledige potentieel te benutten.
  • 4. Zijn de bugfixes alomvattend?
    • Hoewel Nintendo zich heeft ingespannen om verschillende problemen op te lossen met bugfixes, kunnen er nog steeds kleine problemen optreden. Blijf feedback geven aan Nintendo om ervoor te zorgen dat de algehele prestaties van de game voortdurend worden verbeterd.
  • 5. Wat biedt de toekomst voor Splatoon 3 na het seizoen van september?
    • Nintendo heeft na het septemberseizoen verdere updates en functies beloofd. Houd ons in de gaten voor toekomstige aankondigingen en bereid je voor op nog meer inktspetterende avonturen!