Splatoon 3 – Versie 1.1.0 patch notes

Splatoon 3 – Versie 1.1.0 patch notes

Details over de 1.1.0-titelupdate voor Splatoon 3 zijn openbaar gemaakt. Deze update brengt enkele wijzigingen aan in de Hero-modus, waarvan de belangrijkste de toevoeging van de fotomodus op bepaalde plaatsen is. Het voegt ook functies toe die alleen kunnen worden gebruikt met een internetverbinding.

Versie 1.1.0 patch notes

  • Heldenmodus is geüpdatet.
    • Je kunt nu het schetsboek bij de kratertent gebruiken om het uiterlijk van Cap’n Cuttlefish te veranderen (druk op de A-knop om het te controleren)
    • Zelfs als het verhaal verder is gegaan, kun je tijdelijk teruggaan naar de krater door naar de opgezette Zapfish in het kamp te kijken en ‘Onthoud de krater’ te kiezen.
    • In de heldenmodus kun je nu de fotomodus gebruiken (alleen op sommige locaties)
  • Verschillende wijzigingen
    • Er zijn nu functies die verbonden moeten zijn met internet.

Vul in het volgende Splatoon-spel de Splatlands met inkt!

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning, en gevechten vinden plaats in nieuwe stadia in de wildernis hier in de buurt. Met dynamische nieuwe bewegingen en een nieuw boogvormig wapen om inkt te gooien, kunnen deze jagers aanvallen ontwijken en meer terrein bestrijken.

In de verhaalmodus kun je Agent 3 helpen de wilde Octarians te bestrijden. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe deze zich verhouden tot ‘Return of the Mammalians’, het thema van de modus.

Op 9 september kwam Splatoon 3 uit voor Nintendo Switch.

Ad