Splatoon 3 – Versie 1.2.1 patch notes

Splatoon 3 – Versie 1.2.1 patch notes

Er is zojuist weer een update voor Splatoon 3 uitgebracht in een poging de problemen op te lossen die zijn veroorzaakt door versie 1.2.0 die kort geleden is uitgebracht. Om preciezer te zijn, het speltype Rainmaker is opnieuw geïntroduceerd in de rotaties van Anarchy Battle nadat de problemen ermee waren opgelost.

Versie 1.2.1 patch-opmerkingen

De update lost een probleem op met landingsplaatsen voor Super Jumps wanneer een teamgenoot die een Inkjet of Zipcaster gebruikt een Inkrail zou betreden.

Multiplayer-fixes

  • De bug van de Rainmaker die ervoor zorgde dat de speler die hem op een checkpoint zette, stil leek te staan ​​bij andere spelers, is verholpen.
  • Er is een bug in Rainmaker opgelost die ervoor zorgde dat de telling van de doelafstand op 1 werd gezet, zelfs als de Rainmaker nog niet bij het doel was aangekomen.
  • Een bug opgelost waarbij teamgenoten Super Jumping naar je toe zouden vallen op het startpunt van de inkrail in plaats van de beoogde positie als je op een punt kwam terwijl je de Inkjet of Zipcaster gebruikte.
  • Herhalingen van gevechten zijn compatibel met versie 1.2.0, maar ze zijn niet compatibel met versies 1.1.2 en eerder.

Over Splatoon 3

In de aankomende Splatoon-game moet je de Splatlands besmeuren!

Betreed de Splatlands, een verschroeide woestijn waar Inklings en Octolings wonen met een geschiedenis van gevechten. Het adrenaline-aangedreven centrum van deze stoffige woestenij ligt Splatsville, de stad van de anarchie.

Zelfs in deze dorre omgeving heerst Turf War opperste, aangezien gevechten plaatsvinden in gloednieuwe podia verspreid over de omliggende wildernis.

Samen met een nieuw inktslingerwapen in de stijl van een boog, stellen de dynamische nieuwe manoeuvres van deze jagers hen in staat om aanvallen te vermijden en meer territorium te bestrijken.

Verbeterde gameplay-eigenschappen van Turf War: Natuurlijk is Turf War de favoriete bezigheid van mensen in een stad genaamd Splatsville. In een race van drie minuten strijden twee teams van vier personen om het meeste territorium op de kaart te markeren. Er zijn nieuwe bewegingen toegevoegd, zoals de Squid Roll, waarmee spelers uit de inkt kunnen springen terwijl ze ronddraaien, en de Squid Surge, waarmee zwemmers in één keer tegen muren kunnen zwemmen. Tijdens het uitvoeren van de zet gloeit het personage van een speler en buigt het inkt af van tegenstanders.

De Turf War-opdrachten vinden plaats in een reeks exotische omgevingen, zowel nieuwe als oude. Stages zoals Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks en Undertow Spillway zijn exclusief voor de Splatlands. Daarnaast is er de gloednieuwe Hagglefish Market, een pier die wemelt van de levendige straatverkopers. Bovendien zijn enkele etappes van Greater Inkopolis terug, waaronder Mahi-Mahi Resort, Hammerhead Bridge en het Museum van Alfonsino. Bij de lancering wachten 12 fasen, inclusief die in de videopresentatie. Gratis upgrades na het debuut omvatten de toevoeging van meer fasen.

Het trio van Deep Cut Anarchy Splatcast, een populaire nieuwsshow uit Splatville, wordt gehost door de band Deep Cut. Naast andere nieuwsitems geven ze details over de huidige gevechtsfasen. Deze updates kunnen nu, voor het eerst in de serie, worden gelezen terwijl u zich door Splatville verplaatst.

Terugkeer van Splatfests: bij deze wedstrijden kiezen deelnemers een van de drie opties binnen een vooraf bepaald onderwerp door hun stem uit te brengen. Op basis van die beslissing vertegenwoordigen ze het team en de winnaar wordt bepaald door gevechten gedurende een bepaalde tijd. Splatfests zullen uit twee delen bestaan, waarbij de eerste helft 4-v-4 Turf War-wedstrijden tussen de drie teams bevat. De gloednieuwe Tricolor Turf War-opdrachten, een nieuwe modus waarin drie teams tegelijkertijd de strijd aangaan, zijn opgenomen in de tweede helft. Kan het winnende team standhouden in dit ongebruikelijke 4-v-2-v-2 wedstrijdformaat?

Splatoon 3: Wereldpremière van Splatfest: iedereen die Splatoon 3 wil spelen voordat het op 9 september debuteert, is welkom op 28 augustus. De gratis proefversie kan vanaf 18 augustus worden gedownload via de Nintendo eShop. Tot 28 augustus kunnen spelers Team Rock, Team Paper of Team Scissors kiezen. Voordat het Splatfest-evenement daadwerkelijk begint op 28 augustus om 10:00 uur AEST / 12:00 uur NZST, zal sommige demo-inhoud al speelbaar zijn op 25 augustus.

De primaire wapens van de Splatlands: Splatoon 3 wordt gelanceerd met toegang tot elk primair wapentype uit de eerste game. Ook is de Tri-Stringer geïntroduceerd, die op een boog lijkt en in drie richtingen tegelijk kan schieten. Het vuurt geladen kogels af die tijdelijk bevriezen voordat ze exploderen. Door te zwaaien, creëert de Splatana Wiper een centrifugale kracht die inktbladen in de lucht lanceert. Het wordt een geladen schuine streep als het wordt gedraaid na het opladen.

Speciale wapens: na voldoende aarde te hebben geïnkt, kunnen spelers speciale soorten wapens gebruiken, en Splatoon 3 introduceert verschillende gloednieuwe en onderscheidende speciale wapens. Deze omvatten de Tacticcooler, die bij gebruik ervoor zorgt dat er een koelkast tevoorschijn komt met drankjes die de statistieken van het team helpen. De Wave Breaker laat ook geluidsgolven vrij in de buurt. Een door inkt aangedreven dobber in de vorm van een haai, de Reefslider genaamd, schiet ook vooruit, terwijl hij zijn tegenstanders met inkt overspoelt. De Tenta Missiles, Inkjet, Ink Storm, Ultra Stamp en Booyah Bomb, naast andere bekende speciale wapens uit de Splatoon-serie, maken een comeback. Om spelers de combinatie te laten ontdekken die het beste past bij hun splatting-techniek, worden speciale wapens gekoppeld aan primaire wapens.

Gevechtsmodi: er zijn meer vormen van schermutselingen in de Splatlands dan gevechten met Turf War. Spelers nemen deel aan Anarchy Battles voor ranglijsten. Splat Zones, Tower Control, Rainmaker en Clam Blitz behoren tot de vier verschillende modi die afwisselend beschikbaar zijn. Spelers die alleen een uitdaging willen aangaan, kunnen de Anarchy Battle (Series) bekijken. Als je met vrienden samenwerkt, is deelname aan Anarchy Battle (Open) de betere optie. Spelers kunnen de modi en andere instellingen in Private Battles aanpassen aan hun voorkeuren. Voor het eerst in de serie is het mogelijk om in een bepaalde groep te blijven spelen nadat een wedstrijd is afgelopen in elke beschikbare modus in de lobby, met uitzondering van Anarchy Battle (Series). Bij de Shoal kunnen spelers in verschillende modi met mensen in de buurt spelen door gebruik te maken van lokale communicatie.

Salmon Run-modus is terug in Splatoon 3 en het is de grootste tot nu toe. Vier spelers moeten samenwerken om Power Eggs te vangen van de Salmonids die hen naderen. Salmon Run kan gespeeld worden wanneer je maar wilt in Splatoon 3. Spelers zullen wrede dieren tegenkomen die bekend staan ​​als Boss Salmonids, zoals de Big Shot en het nieuwe Slammin’ Lid. Cohozuna, een gigantische King Salmonid, kan soms verschijnen. Daarnaast is er Big Run, een terugkerend evenement waarbij Zalmachtigen de metropool waar Inklings en Octolings wonen overspoelen.

Return of the Mammalians: de gloednieuwe Verhaalmodus is geweldig om te wennen aan gevechten en wapens terwijl je op zoek gaat naar Alterna, de geheimen van de Fuzzy Ooze en hoe deze zich verhouden tot het titelconcept van de game. Spelers gaan de strijd aan met het Octarian Army, wiens troepen vreemd bedekt zijn met haar, als Agent 3, het nieuwste lid van de New Squidbeak Splatoon. Spelers kunnen samen met hun Smallfry-partner verschillende niveaus verkennen, elk vol met bochten en wendingen.

Functies in de lobby: Er zijn veel functies in de lobby van Splatsville. 3D-hologrammen van online vrienden worden getoond. Het is eenvoudig om als vijand binnen te vallen of mee te doen als bondgenoot tijdens gevechten. Door lid te worden van een team en deel te nemen, kunnen gebruikers bovendien altijd zien wat hun vrienden aan het doen zijn. Er is ook een Memory Player beschikbaar in de lobby, zodat je eerdere gevechten in hun geheel kunt bekijken vanuit het perspectief van elke speler.

Aanpassen met behulp van de catalogus: Splashtags verschijnen wanneer gevechten beginnen. U kunt ze personaliseren door de titel, achtergrond en badge te wijzigen. De emoties die een personage gebruikt om een ​​overwinning in een gevecht te vieren, kunnen ook worden aangepast. De in-game catalogus, die toegankelijk zal zijn bij Hotlantis, een gemakswinkel aan de rand van Splatsville, zal al deze items bevatten en meer. Gevechtspunten kunnen voor verschillende dingen worden ingewisseld, waaronder vaardigheidsbrokken en seizoensuitrusting. Na de eerste release van de catalogus worden er gedurende twee jaar elke drie maanden upgrades beschikbaar gesteld.

Tableturf Combat: De 1-v-1 competitieve kaartgevecht-uitloper van Turf War heet Tableturf Battle en vindt plaats in de Tableturf Battle Dojo op het lege perceel van Splatville. Spelers kunnen verschillende kaarten gebruiken om verschillende vormen te maken, kracht op te bouwen en deze vervolgens allemaal tegelijk vrij te geven met een unieke terugkeeraanval. Er zijn meer dan 150 kaarten beschikbaar om te verzamelen.

SplatNet 3: SplatNet 3 is een mobiel-compatibele online service voor de Splatoon 3-videogame die beschikbaar is via de Nintendo Switch Online-app. Het heeft functies zoals de mogelijkheid om unieke in-game uitrusting te kopen in de SplatNet Gear Shop en vechtstatistieken te volgen, en nog veel meer. Crusty Sean’s Wandercrust is een gloednieuwe functie. Met behulp van de Inked Points die zijn verkregen door overwinningen, kan de reis van Crusty Sean worden ondersteund. Bij de lancering is SplatNet 3 toegankelijk.

Ad