Splatoon 3 – Versie 2.0.1. – Lost Inkbrush en Roller Bug op

Splatoon 3 – Versie 2.0.1. – Lost Inkbrush en Roller Bug op

Er is een nieuwe patch voor Splatoon 3 beschikbaar gesteld door Nintendo. De nieuwe patch brengt de versie van de game naar 2.0.1 en verhelpt een probleem waardoor de Inkbrush en Roller niet werkten zoals bedoeld nadat ze waren afgevuurd.

Ver. 2.0.1 patch-notes (uitgebracht op 8 december 2022)

  • Wijzigingen aangebracht in de besturing van de speler
    • We hebben een bug verholpen die ervoor zorgde dat het inktniveau snel daalde als we een roller of kwast dicht bij de grond gebruikten.
  • Alternatieve oplossingen
    • We zijn erin geslaagd de bug op te sporen en op te lossen die ervoor zorgde dat de game crashte wanneer het Equip-menu werd geopend.
    • Er was een bug die ervoor zorgde dat de game crashte als de gebruiker probeerde de fotomodus te verlaten nadat hij een amiibo had gebruikt terwijl de game in de fotomodus was tijdens verkenning. Deze bug is opgelost.
    • Een bug verholpen waardoor spelers de tijdelijke aliassen die ze in Private Battles hadden ingesteld in andere speltypes konden gebruiken.

Over Splatoon 3

In de aankomende Splatoon-game bedek je de Splatlands met inkt. Je bent aangekomen in de Splatlands, een zonovergoten woestijn bevolkt door geharde krijgers bestaande uit Inklings en Octolings. De metropool Splatsville, ook wel bekend als de stad van de chaos, is het bruisende centrum van deze desolate woestenij. Zelfs in deze barre omgeving blijft Turf Wa oppermachtig, terwijl de gevechten blijven oplaaien in nieuwe levels in de wildernis rondom.

Samen met een nieuw boogvormig wapen dat kan worden gebruikt om inkt te gooien, hebben deze jagers toegang tot dynamische nieuwe manoeuvres die hen helpen aanvallen te vermijden en meer territorium te bestrijken. In de verhalende modus kun je Agent 3 helpen in zijn strijd tegen de opstandige Octarianen. Ontdek hoe de mysteries van Alterna, de Fuzzy Ooze, verband houden met het thema van de modus, “Return of the Mammalians”, en ontdek deze geheimen zelf! In de nieuwste versie van Salmon Run, een coöperatief spel met bijgewerkte functies, moeten spelers samenwerken om golven van steeds moeilijkere zalmachtige vijanden te verslaan.