Splatoon 3 – Versie 3.0.1 patch notes

Splatoon 3 – Versie 3.0.1 patch notes

De nieuwste update voor Splatoon 3 is uitgebracht door Nintendo, waarmee het versienummer van de game is verhoogd naar 3.0.1. Deze keer wordt er slechts één correctie toegepast. In de toekomst wordt verwacht dat spelers geen problemen meer zullen tegenkomen met betrekking tot vriendmeldingen.

Versie 3.0.1 patch-notes

Verbeteringen aangebracht aan meldingen

We hebben een probleem verholpen waardoor waarschuwingen soms naar de vrienden van een gebruiker konden worden gestuurd, ondanks het feit dat de vriendenvoorkeuren van die vrienden waren geconfigureerd om hun online status alleen bekend te maken aan ‘Beste vrienden’ of ‘Niemand’.< /p>

Ongeacht de vriendeninstellingen die een gebruiker voor zijn vrienden heeft gekozen, blijven waarschuwingen verschijnen voor die gebruiker en zijn vrienden als alle gebruikers aan dezelfde pool zijn gekoppeld.

Opmerking: Gevechtsherhalingen gemaakt in Ver. 3.0.0 zijn compatibel met deze versie. Niet langer compatibel met versie 2.1.1 of ouder van de gevechtsherhalingen.

Over Splatoon 3

Inkt, zwem en bespat je vijanden in de nieuwste shooter in de stad. Strijd in inktgevechten tegen andere teams van vier in deze levendige actie-shooter boordevol flair en persoonlijkheid. Je kunt je omgeving (en je tegenstanders) snel met inkt bedekken als een Inkling door wilde wapens te gebruiken, en je kunt door je eigen kleur zwemmen om ze te besluipen en te bespatten. Duik in het nieuwe plezier met je familie en vrienden en werk samen om wat golven te creëren. Heb je je gezicht bespat door een concurrent? Niet eens in de buurt! Hoewel het doel van Turf War is om zo veel mogelijk land te bestrijken, worden spelers aangemoedigd om te respawnen en onmiddellijk terug te keren naar de bloederige actie.

Behoud relevantie door steeds veranderende producten, catalogi op maat van de veranderende seizoenen en eenmalige evenementen aan te bieden.

Het leven van een Inkling zou vol opwindende nieuwe ervaringen moeten zijn, dus maak er een gewoonte van om vaak langs de winkels te gaan om de steeds veranderende selectie uitrusting te bekijken die zowel stijlvol als praktisch is. Getimede evenementen zoals Splatfests zorgen voor nieuwe en unieke soorten competitieve chaos, terwijl releases van content nog meer wapens en locaties aan het spel toevoegen. Je kunt je eigen persoonlijke kluisje versieren en je gevoel voor stijl laten zien door punten te verdienen en in-game-artikelen te kopen uit seizoensspecifieke catalogi.

Maak gebruik van de inktzwarte nieuwe krachten en wapens die tot je beschikking staan ​​om te concurreren, samen te werken of het mysterie van de Fuzzy Ooze op te lossen.

Jij en je mede-Inklings zullen in staat zijn om meer territorium te bestrijken en aan vijandige inkt te ontsnappen met behulp van dynamische nieuwe technieken zoals de Squid Surge en de Squid Roll. De stringer, die op dezelfde manier werkt als een boog, en de splatana, die op dezelfde manier werkt als een zwaard, zijn twee van de nieuwe soorten wapens die aan het spel zijn toegevoegd, samen met tal van andere speciale wapens en subwapens. In de coöperatieve Salmon Run-modus moeten spelers samenwerken om gouden eieren te bemachtigen en tegelijkertijd gloednieuwe hordes aanvallende zalmachtigen afweren. In de offline verhalende modus heb je de mogelijkheid om in je eentje op avontuur te gaan met een Smallfry-vriend. Je doel is om het mysterie van de Fuzzy Ooze te ontrafelen.

Ad