Splatoon 3 Versie 3.1.1: spannende updates en oplossingen onthuld

Splatoon 3 Versie 3.1.1: spannende updates en oplossingen onthuld

Samenvatting:

Splatoon 3, het populaire op inkt gebaseerde schietspel van Nintendo, krijgt een langverwachte update in de vorm van versie 3.1.1. Deze update brengt een reeks nieuwe functies, aanpassingen en oplossingen om de gameplay-ervaring te verbeteren. We gaan dieper in op de details van de update, waaronder wijzigingen in Splatfests, verbeteringen in schermhelderheid en inktkleuring, reparaties in multiplayer- en Salmon Run-modi, compatibiliteit met herhalingen van gevechten en hoe je Splatoon 3 versie 3.1.1 kunt downloaden. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de spannende wereld van Splatoon 3 met deze nieuwe updates.


Splatoon 3 versie 3.1.1

Laten we de nieuwste update voor Splatoon 3 nader toelichten. Nintendo heeft versie 3.1.1 uitgebracht, boordevol opwindende nieuwe functies, visuele aanpassingen en belangrijke oplossingen. Deze update is bedoeld om de gameplay-ervaring voor Splatoon 3-enthousiastelingen te verbeteren en een vlottere en leukere tijd in de met inkt gevulde wereld te garanderen. Laten we eens kijken wat deze update te bieden heeft.

Wijzigingen in Splatfests

Splatfests zijn een belangrijk onderdeel van Splatoon 3 en brengen spannende gevechten en vriendschappelijke competitie met zich mee. Met versie 3.1.1 heeft Nintendo gegevens voor toekomstige Splatfests geïntroduceerd, waardoor anticipatie op aankomende evenementen wordt toegevoegd. Daarnaast zijn er tijdens Splatfests aanpassingen gedaan aan de helderheid van het scherm en de inktkleur, waardoor de visuele ervaring is verbeterd. Spelers kunnen een meer levendige en boeiende sfeer verwachten terwijl ze strijden in deze inktspattende confrontaties. Het is vermeldenswaard dat in de volgende update verdere wijzigingen in de inktkleuring worden doorgevoerd, met name bij gebruik van Color Lock.

Fixes en verbeteringen

In hun voortdurende inspanningen om de gameplay te verbeteren, heeft Nintendo verschillende problemen in de multiplayer- en Salmon Run-modi aangepakt. Een opmerkelijke oplossing lost een probleem op waarbij spelers die Super Jumped naar een teamgenoot met behulp van een Zipcaster soms op onbedoelde locaties terechtkwamen. Deze oplossing zorgt voor een vlottere en nauwkeurigere springervaring, waardoor spelers tijdens gevechten effectief strategieën kunnen bedenken.

Bovendien is er een oplossing geïmplementeerd voor een zeldzaam probleem waarbij de game crashte aan het begin van een speciale golf in Salmon Run. Spelers kunnen nu ononderbroken op zalm jagen zonder de frustratie van onverwachte crashes.

Tijdens Splatfests hebben sommige spelers mogelijk synchronisatieproblemen ondervonden met muziek en prestaties in Splatsville en Inkopolis. Nintendo heeft dit probleem verholpen door ervoor te zorgen dat de muziek en optredens perfect synchroon blijven, waardoor een meer meeslepende en plezierige Splatfest-sfeer ontstaat.

Een andere oplossing verhelpt een probleem waarbij bewerkingen aan het kluisje van een speler werden geannuleerd tijdens een schemaovergang. Nu kunnen spelers vrijelijk hun locker bewerken zonder bang te hoeven zijn wijzigingen te verliezen tijdens overgangen.

Compatibiliteit met Battle Replays

Splatoon 3 versie 3.1.1 blijft compatibel met gevechtsherhalingen van de vorige versie, 3.1.0. Spelers kunnen hun epische gevechten herbeleven en strategieën analyseren met behulp van de replay-functie. Er moet echter worden opgemerkt dat herhalingen van gevechten vanaf versie 3.0.1 of eerder niet compatibel zijn met de nieuwe update. Spelers die hun eerdere wedstrijden willen bekijken, moeten ervoor zorgen dat ze zijn geüpdatet naar versie 3.1.0 om compatibiliteit met de herhalingsfunctie te behouden.

Splatoon 3 versie 3.1.1 downloaden

Het downloaden van de nieuwste update voor Splatoon 3 is een eenvoudig proces. De versie 3.1.1-update is beschikbaar voor alle Nintendo Switch-spelers. Volg deze eenvoudige stappen om de update te downloaden en te installeren:

 • Zorg ervoor dat je Nintendo Switch is verbonden met internet.
 • Selecteer in het hoofdmenu het Splatoon 3-pictogram.
 • Markeer het spelpictogram en druk op de knop “+” om het optiemenu te openen.
 • Selecteer “Software-update” in het optiemenu.
 • Kies de optie “Via internet” om naar de nieuwste update te zoeken.
 • Als er een nieuwe update beschikbaar is, zal het systeem u vragen deze te downloaden en te installeren.
 • Volg de instructies op het scherm om het updateproces te voltooien.

Het wordt aanbevolen om een ​​stabiele internetverbinding en voldoende opslagruimte op je Nintendo Switch te hebben om de update succesvol te kunnen downloaden en installeren. Zodra de update is geïnstalleerd, ben je klaar om alle opwindende nieuwe functies en verbeteringen in Splatoon 3 versie 3.1.1 te ervaren.

Conclusie

Samenvattend brengt Splatoon 3 versie 3.1.1 een groot aantal opwindende updates, aanpassingen en oplossingen om de gameplay-ervaring voor spelers te verbeteren. Met toevoegingen zoals toekomstige Splatfest-gegevens, aanpassingen van schermhelderheid en inktkleur, en fixes in multiplayer en Salmon Run, blijft Nintendo prioriteit geven aan het plezier en de tevredenheid van Splatoon 3-enthousiastelingen. De compatibiliteit met herhalingen van gevechten zorgt ervoor dat spelers hun epische veldslagen gemakkelijk kunnen herbeleven en analyseren.

Om mee te doen en te profiteren van deze nieuwe functies, download je Splatoon 3 versie 3.1.1 en duik je onder in de kleurrijke en competitieve wereld van op inkt gebaseerde gevechten. Blijf op de hoogte voor verdere updates en ga door met spetteren naar de overwinning!

Veelgestelde vragen
 • V1: Kan ik deelnemen aan toekomstige Splatfests nadat ik heb geüpdatet naar versie 3.1.1?
  • A1: Absoluut! De toevoeging van gegevens voor toekomstige Splatfests betekent dat je kunt uitkijken naar spannende met inkt gevulde gevechten en vriendschappelijke competitie.
 • V2: Zullen de veranderingen in de helderheid van het scherm en de inktkleur de algehele gameplay-ervaring beïnvloeden?
  • A2: De aanpassingen in schermhelderheid en inktkleur tijdens Splatfests zijn ontworpen om de visuele aantrekkingskracht van het spel te verbeteren. U kunt tijdens deze evenementen een meer levendige en boeiende sfeer verwachten.
 • V3: Hoe zorg ik voor compatibiliteit met herhalingen van gevechten in Splatoon 3?
  • A3: Zorg ervoor dat je hebt bijgewerkt naar ten minste versie 3.1.0 om compatibiliteit met herhalingen van gevechten te behouden. Herhalingen van versie 3.0.1 of eerder zijn niet compatibel met de nieuwste update.
 • V4: Zijn er nog andere opmerkelijke verbeteringen in multiplayer en Salmon Run?
  • A4: Ja, Nintendo heeft verschillende problemen verholpen in de multiplayer- en Salmon Run-modi, waaronder oplossingen voor onbedoelde landingslocaties tijdens Super Jumps en spelcrashes tijdens speciale golven in Salmon Run.
 • V5: Kan ik Splatoon 3 versie 3.1.1 gratis downloaden?
  • A5: Ja, de update is zonder extra kosten beschikbaar voor alle Nintendo Switch-spelers. Volg gewoon de eerder genoemde stappen om de update te downloaden en te installeren.