Splatoon 2 – Spooky Halloween uitrusting gratis beschikbaar

Splatoon 2 – Spooky Halloween uitrusting gratis beschikbaar

Nintendo tweette dat de Halloween-uitrusting voor Splatoon 2 gratis beschikbaar is voor alle spelers. Houd er rekening mee dat het dezelfde set is als vorig jaar.

Trick or Treat-uitrusting

Om de uitrusting te claimen, hoef je alleen maar het laatste Splatoon-nieuws te bekijken in het gedeelte Nieuwskanaal van je Switch-apparaat en op de knop onder aan de pagina te klikken om de gratis uitrusting te krijgen.

Het kledingpakket wordt dan in de game naar je verzonden voorafgaand aan het “Trick Vs Treat” Splatoon 2 Splatfest op 30 oktober.

Splatoween

Voor het geval je nog niet eerder aan Splatoween hebt deelgenomen, het is gestructureerd net als andere Splatfests die het hele jaar door opduiken. Je steunt een team door te kiezen vanaf de stemterminal op Inkopolis Square, groepeert zich voor Turf War-wedstrijden en verdient Super Sea Snails, die je kunt gebruiken om vaardigheidsslots aan je uitrusting toe te voegen of bestaande vaardigheden opnieuw te spelen. p>

Maar dit is Halloween, dus alles is natuurlijk allemaal spookachtig en zo.

Als Splatoween 2020 net als het originele evenement is, zijn kaarten uitgedost met glow-in-the-dark graffiti, en Inkopolis is als het gekste Halloween-feest ooit met ectoplasmatische streamers, overal groen slijm, lichten en gekostumeerde kwallen die wild worden .

Ad