SpongeBob: Krusty Cook-Off Extra Krusty Edition beschikbaar

SpongeBob: Krusty Cook-Off Extra Krusty Edition beschikbaar

Ontwikkelaar Tilting Point en Nickelodeon hebben SpongeBob: Krusty Cook-Off Extra Krusty Edition gelanceerd in de Nintendo Switch eShop.

Oorspronkelijk gelanceerd voor iOS en Android vorig jaar, plaatst SpongeBob: Krusty Cook-Off spelers achter de Krusty Krab-grill om wat te koken, hun eigen Krusty Krab-restaurants te ontwerpen en meer. De Nintendo Switch-versie voegt ook een aantal nieuwe functies toe, zoals exclusieve power-ups en meer.

video

Over Extra Krusty Edition

SpongeBob-fans – maak je klaar om ieders favoriete ultieme onderwatergrillavontuur op een geheel nieuwe manier te beleven! SpongeBob: Krusty Cook-Off, de bekroonde mobiele hitgame die fans achter de Krusty Krab-grill plaatst om de personages van de geliefde animatieserie te bedienen, maakt vandaag zijn consoledebuut met de lancering op de Nintendo Switch.

SpongeBob: Krusty Cook-Off biedt snelle gameplay en daagt spelers uit om de beste bakkok onder de zee te worden. Sinds de lancering in 2020 heeft de game 35 miljoen downloads op mobiele apparaten overtroffen en was de winnaar van de Google Play-prijs “Users Choice Game of 2020”.

Over SpongeBob: Krusty Cook-Of

In SpongeBob: Krusty Cook-Off koken spelers heerlijke nautische maaltijden terwijl ze communiceren met meneer Krabs, Patrick, Octo, Sandy en vele andere bekende gezichten.

Fans zullen beroemde SpongeBob-herkenningspunten bezoeken, zoals de Krusty Krab en Sandy’s Treedome, outfits verzamelen en aanpassen voor hun favoriete personages, hun eigen versies van de zeven restaurants van Bikini Bottom ontwerpen en upgraden, en koken in 400 verhaallevels op hun reis naar wees de beste bakkok onder de zee. De exclusieve “Extra Krusty Edition” van het Nintendo Switch-systeem is opnieuw ontworpen voor het platform en biedt exclusieve platformen, waaronder vier unieke kookkrachten, uitdagingen en extra downloadbare content.

Ad