Sports Story is beschikbaar

Sports Story is beschikbaar

Sidebar Games heeft hun game Sports Story officieel uitgebracht. De game is een vervolg op de bekende indiegame Golf Story en is een uitstekende aanvulling op de gamebibliotheek voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Sports Story

De game kan voor $ 14,99 in de eShop worden gedownload en de bestandsgrootte is slechts 799 megabytes, waardoor het een relatief kleine download is. U kunt de lanceringstrailer voor Sports Story zien door op de tweet te klikken die hierop volgt.

“Sportverhaal is een rollenspel over sporten dat anders is dan alle andere. Inclusief een verscheidenheid aan atletische evenementen en activiteiten binnen de context van één overkoepelend verhaal. Als resultaat van de grote cast van individuen die je tegenkomt, je krijgt een groot aantal bondgenoten en tegenstanders terwijl je door het verhaal gaat. “Sports Story” gaat niet alleen over sport, het is eerder een actievolle reis door de atletische wereld.

Kenmerken:

  • Speel en beheers 8 verschillende golfbanen. Doe mee aan het tenniswereldcircuit en werk je omhoog op de ranglijst. Stel je eigen voetbalteam samen en ga aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van je eigen lot in de sportarena.
  • Terwijl je kerkers, vervallen ruïnes en de raadselachtige Wildlands onderzoekt, neem je een trein, een helikopter en een woonboot mee op je reizen.
  • Verhoog je sportrang om toegang te krijgen tot nieuwe en spannende bezigheden zoals BMX, minigolf, cricket, volleybal, vissen en nog veel meer.
  • Ontspan en kom tot rust in het winkelcentrum met wisselende evenementen, gespecialiseerde sportwinkels en kindvriendelijke activiteiten.
Ad