Sports Story – Komt in December

Sports Story – Komt in December

Veel fans hebben gewacht op Sports Story en het blijkt dat het project niet zo ver weg is. Sidebar Games zei op Indie World Showcase dat het in december uitkomt.

Sports Story is het vervolg op de Switch-game Golf Story uit 2017, die veel aandacht kreeg. Sidebar Games had gepland dat de nieuwe game medio 2020 zou uitkomen, maar dat werd uitgesteld.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Sports Story

Sportverhaal is anders dan alle andere sport-RPG’s. Een groot verhaal met een mix van sport en sportgerelateerde activiteiten. Met alle verschillende mensen die je zult ontmoeten, maak je zowel vrienden als vijanden. Sports Story is een volledig sportavontuur, niet alleen een verhaal over sport.

Kenmerken

  • Speel en beheers 8 unieke golfbanen. Beklim de ranglijst van de tenniswereldtour. Begin zelf een voetbalteam. De manier waarop je sport bepaal je zelf.
  • Verken kerkers, oude ruïnes en de mysterieuze Wildlands terwijl je een trein, een helikopter en een woonboot bestuurt.
  • Verhoog je sportranglijst om nieuwe en verschillende activiteiten te ontgrendelen, zoals BMX, minigolf, cricket, volleybal, vissen en meer.
  • Neem een ​​pauze in het winkelcentrum met dagelijkse evenementen, winkels die alleen sportartikelen verkopen en minigames.