Spyro en vrienden hebben zich aangesloten bij Crash Team Racing Nitro-Fueled

Spyro en vrienden hebben zich aangesloten bij Crash Team Racing Nitro-Fueled

Activision heeft een Spyro Reignited Trilogy-samenwerking aangekondigd met Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Spelers die een exemplaar van Spyro Reignited Trilogy kopen, krijgen toegang tot de Spyro and Friends Grand Prix in Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dit omvat speelbare personages, tracks, karts en items uit de Spyro-serie.

video

Hallo Spyro

Spyro slaat dit jaar zijn vleugels uit door fans meer manieren te geven om het plezier van Spyro ™ Reignited Trilogy te ervaren. De geremasterde videogame die ervoor zorgde dat gamers verliefd werden op “de paarse draak uit de jaren ’90” belandt via Steam wereldwijd op 3 september wereldwijd op Nintendo Switch ™ en pc.

Reeds beschikbaar op PlayStation® 4 en Xbox One, zal dit september de allereerste keer zijn dat alle drie de originele games – Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! en Spyro ™: Year of the Dragon – kunnen op deze nieuwe platforms worden gespeeld met de Spyro Reignited Trilogy.

Het maakt niet uit hoe je graag speelt, Spyro heeft spelers gedekt. Gamers die op zoek zijn naar een game-ervaring voor onderweg, kunnen Spyro Reignited Trilogy meenemen op hun volgende avontuur via de Nintendo Switch in handheld-modus. De geremasterde trilogie biedt spelers op pc via Steam ook iets om naar uit te kijken dit jaar met de mogelijkheid om te spelen met tot 4K grafische weergaven en ongemonteerde framerate-mogelijkheden op ondersteunende systemen.

Om Spyro’s 21 jaar van het redden van de Dragon Realms te vieren met een geremasterde draai, nodigt hoofdontwikkelaar Toys For Bob fans uit om af te stemmen op een speciale livestream op Games Done Quick’s Twitch Channel om 10.00 uur PT op 3 september. Tijdens de stream, fans krijgen in een oogopslag hoe de studio de lancering van de game op deze twee platforms herdenkt en hoe spelers kunnen meedoen aan het plezier.

Over The Spyro Reignited Trilogy

De Spyro Reignited Trilogy bevat de gedenkwaardige en opwindende gameplay die fans zich zullen herinneren uit de jaren 90, maar in prachtige HD-graphics. De trilogie heeft meer dan 100 niveaus, verbeterde beloningsreeksen, Spyro’s bemanning van excentrieke vrienden (inclusief Sparx de Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9 en Sgt. Byrd) en nog veel meer! De trilogie biedt spelers ook een verbeterde ervaring met prachtig weergegeven omgevingen, verbeterde bedieningselementen en ontzagwekkende cinematics voor extra flare in deze epische avonturen.

Alsof dat niet genoeg opwinding was, brengt Activision Publishing, Inc., een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), twee videogame-iconen op een geweldige manier samen wanneer Spyro deelneemt aan de race in Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled’s Spyro & Friends Grand Prix die op 30 augustus live gaat. * Beschikbaar voor degenen die het hoofdspel hebben gekocht, geeft de Spyro & Friends Grand Prix de iconische paarse draak een licentie om de crash te crashen CTR-feest voor de eerste keer.

Spyro & Friends Grand Prix

In de Spyro & Friends Grand Prix kunnen spelers rubber verbranden en door “Spyro Circuit” rijden, de geheel nieuwe baan met Spyro-thema, terwijl ze edelstenen verzamelen, vuurwerkbundels ontwijken en (natuurlijk) vliegen met schapen.

Spyro waagt zich hier niet alleen aan, de paarse speedster wordt vergezeld door Hunter en Gnasty Gnorc als speelbare personages met Sparxjoining in de pret als een beschermend masker vergelijkbaar met Aku Aku op het Spyro Circuit-circuit. De Spyro & Friends Grand Prix komt ook boordevol andere hot content die spelers kunnen verdienen wanneer ze op internet zijn aangesloten, zoals frisse nieuwe ritten met de Spyromobile, Gnasty Ride en Dragonfly, evenals andere nieuwe Pit Stop-items, waaronder de verbazingwekkende nieuwe Gem Paint Jobs en wielen met elemententhema, de Viking Polar Skin, de Orc Big Norm skin en meer!

Spyro Reignited Trilogy start vanaf 3 september op Steam voor nieuwe platforms: Nintendo Switch ™ (Toys for Bob) en PC (Iron Galaxy) voor de adviesprijs van $ 39,99. Crash Team Racing Nitro-Fueled en Crash Team Racing Nitro-Fueled – Nitros Oxide Edition (digital deluxe) van Beenox zijn nu beschikbaar op PlayStation® 4, Xbox One en Nintendo Switch ™ wereldwijd voor de adviesprijs van respectievelijk $ 39,99 en $ 59,99.

De hoeveelheid epische Spyro-uitdagingen en reizen van beide games is voldoende om fans urenlang plezier te bezorgen. Voor meer informatie over Spyro Reignited Trilogy (@SpyroTheDragon) en Crash Team Racing Nitro-Fueled (@CrashBandicoot) bekijk je de Twitter-, Facebook- en Instagram-profielen van elke game.

* Inhoud en timing van Grand Prix kunnen worden gewijzigd.