Spyro: Reignited Trilogy – Eerste 30 minuten

Spyro: Reignited Trilogy – Eerste 30 minuten

Benieuwd of Spyro: Reignited Trilogy zweeft als een ar .. ehh draak op de zwakkere Nintendo Switch-hardware?

Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 30 minuten van het geremasterde avontuur bekijken. Keer terug naar de goede oude tijd in Spyro’s eerste drie avonturen – nu met een geheel nieuwe laag verf!

video

Over het algemeen ziet het eruit als een fantastische poort! We zullen binnenkort terugkomen met een nieuwe blik op hoe de game in de modus Docked versus Handheld wordt uitgevoerd!

Over Spyro: Reignited Trilogy

De originele braadmeester is terug en hij is onderweg! Dezelfde zieke brandwonden, dezelfde smeulende houding, nu allemaal opgeschaald in verbluffende HD.

Spyro brengt de hitte als nooit tevoren in de Spyro ™ Reignited Trilogy-gamecollectie. Beleef het vuur opnieuw met geremasterde versies van de originele drie games, Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! en Spyro ™: Year of the Dragon. Verken de uitgestrekte rijken, ontmoet de vurige persoonlijkheden opnieuw en beleef het avontuur opnieuw in volledig geremasterde glorie. Omdat wanneer er een rijk is dat moet worden gered, er maar één draak is om op te roepen.

  • Beleef voor het eerst al je favoriete momenten uit de eerste 3 games op Nintendo opnieuw, waar je ook bent
  • Speel als Spyro, Hunter, Sheila, Agent 9 en meer favoriete personages uit alle niveaus, minispellen en side quests die je kent en leuk vindt uit de originele Trilogy
  • Vlieg door meer dan 100 niveaus, trouw in de geest van de originelen en nu opnieuw bedacht met weelderige omgevingen en verbluffende nieuwe details

Spyro: Reignited Trilogy gelanceerd voor Nintendo Switch op 3 september 2019.

Ad