Spyro Reignited Trilogy’s – Vereist een download van 8,7 GB

Spyro Reignited Trilogy’s – Vereist een download van 8,7 GB

Meer bevestiging over de situatie rond de fysieke release van Spyro Reignited Trilogy is vrijgegeven en het ziet er niet geweldig uit voor verzamelaars.

De fysieke Nintendo Switch-cartridge van de titel bevat niet alle drie de games en vereist een extra download als spelers toegang willen hebben tot alle content.

De grootte van die download is echter absoluut niets om om te lachen – omdat het rond 8,7 GB klokt! Dit werd onlangs bevestigd door Reddit-gebruiker u / Aufinator, die een Aziatische kopie van de game heeft met een Europese gamekar.

Grote download

Over het algemeen is er behoorlijk veel vraag naar opslagruimte. Als je het spel nog steeds wilt pakken, zorg er dan voor dat je genoeg ruimte bij de hand hebt in je Switch of op een geheugenkaart!

De meer ongelukkige implicatie hier is dat grote stukken van het spel niet langer toegankelijk zijn zodra de Nintendo Switch eShop in de toekomst wordt afgesloten, zelfs als men het spel fysiek koopt.

Helaas is er niet veel dat kan worden gedaan, behalve Activision op een dag een ‘complete’ versie van de cartridge uitbrengen (wat we hoogst onwaarschijnlijk lijken).