Spyro, Tawna en Nitro Squad Girls – Speelbare racers in Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Spyro, Tawna en Nitro Squad Girls – Speelbare racers in Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled zal supercharging met nog meer ontzagwekkende racers wanneer het deze maand lanceert!

Beenox onthulde meer hints en onthullingen voor de racetitel. Namelijk, het bedrijf bevestigde dat Tawna van de originele Crash Bandicoot ook een speelbare racer zal zijn – terwijl hij Spyro in een nieuwe poging snel plaagt. Bovendien onthulde Beenox dat de vier ‘Trophy Girls’ van het originele Crash Team Racing-spel voor de allereerste keer speelbaar zullen zijn – als het nieuwe ‘Nitro Squad’!

Speelbare racers

Deze was zo lang moeilijk geheim te houden als een geheim! We zijn verheugd om aan te kondigen dat, naast een boeiend nieuw nummer dat perfect is in de eerste Grand Prix, spelers ook Tawna the Bandicoot kunnen verdienen als een speelbaar personage.

Spelers kunnen Tawna ontgrendelen door Nitro Points te verdienen tijdens de eerste Grand Prix, en ze kunnen ook een geweldige nieuwe Motorsport Tawna skin verdienen die de wereld laat weten dat zij het voor het zeggen heeft!

Naast Tawna worden spelers opnieuw geïntroduceerd in Ami, Isabella, Megumi en Liz. Samen staan ze nu bekend als de Nitro Squad (vroeger bekend als de Trophy Girls in de oorspronkelijke CTR) en zijn nu personages waarmee je kunt racen! Ze kunnen worden ontgrendeld met Wumpa-munten in de pitstop tijdens de eerste Grand Prix.

Deze wereldwijde bandicoots komen van over de hele wereld en zijn klaar om te concurreren! Er zullen ook nieuwe Motorsport-skins voor hen zijn, om echt te pronken met hun snelheid en stijl.