Square Enix Collective heeft de Turing Test aangekondigd

Square Enix Collective heeft de Turing Test aangekondigd

Square Enix Collective kondigde The Turing Test aan, een first-person sci-fi puzzelspel dat zich afspeelt op de maan van Jupiter, Europa, op 7 februari voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over The Turing Test

Eerder uitgebracht op Steam, Xbox One en PlayStation 4, volgt The Turing Test het verhaal van Ava

Turing, een ingenieur voor de International Space Agency (ISA), terwijl ze probeert de waarheid achter vreemde gebeurtenissen op de Europa-onderzoeksbasis te achterhalen. Als Ava moeten spelers hun Energy Manipulation Tool (EMT) gebruiken om stroom van het ene object naar het andere over te dragen; krachtiger worden en controle krijgen over kunstmatig intelligente machines, gigantische structuren manipuleren en complexe taken oplossen – alles in een achtergrond van een meerlagig verhaal dat de speler uitdaagt over wat het betekent om mens te zijn.

Bij aankomst wacht je een reeks puzzels – tests die volgens de AI van het station, Tom, alleen door een mens kunnen worden opgelost. Deze puzzels zijn blijkbaar ingesteld door de vermiste grondploeg – maar waarom hebben ze ze gemaakt en waar verbergen ze zich voor?

In een evoluerend verhaal gebaseerd op de instinctieve behoefte van de mens om te verkennen, te beschermen en te overleven, duik je dieper in Europa’s ijskorst en ontdek je dat de lijnen tussen mens en machine vervagen. Gewapend met de Energy Manipulation Tool (EMT), los puzzels op om de weg voorwaarts te openen terwijl je de ware kosten van menselijke moraliteit leert.