Square Enix deelt Dragon Quest XI S footage

Square Enix deelt Dragon Quest XI S footage

Dragon Quest XI S is al lang in de maak voor de Nintendo Switch. We hebben nog steeds geen stevige releasedatum, hoewel Square Enix van plan is om dit jaar uit te brengen.

Het is niet duidelijk of dat wereldwijd is of alleen in Japan. De Square Enix-uitzending live stream toont een beetje beeldmateriaal.

video

Over Dragon Quest XI S

Square Enix bracht de eerste teaser-trailer uit voor Dragon Quest XI S voor de Nintendo Switch op het Jump Festa-evenement in Japan.

video

In de oorspronkelijke Dragon Quest XI zijn spelers opgesloten in een enkele huwelijkskeuze. In Dragon Quest XI S kunnen spelers echter hun bruid kiezen. Ze zullen ook de mogelijkheid hebben om met twee mannelijke personages te leven, Erik of Hendrik, onthulde Dragon Quest-maker Yuji Horii in een interview met Famitsu.

De release is tot nu toe alleen voor Japan bevestigd. Omdat de Engelse voice-overs al beschikbaar zijn vanaf de PlayStation 4- en pc-versies, zou het niet lang moeten duren voordat de Nintendo Switch-versie zijn weg naar Noord-Amerika zou vinden.

Ad