Square Enix – Dragon Quest gaat nergens heen

Square Enix – Dragon Quest gaat nergens heen

Dragon Quest Treasures, uniek voor de Nintendo Switch, kan nu worden gekocht en kreeg lovende kritieken van een aantal gamepublicaties voordat het werd uitgebracht.

Taichi Inuzuka, de producent van Dragon Quest Treasures, gaf een interview aan het Japanse gamingmagazine Famitsu. In de loop van het interview verzekerde hij fans dat ondanks het feit dat Dragon Quest Treasures enige inspiratie haalde uit Dragon Quest Monsters, de langlopende Monsters-serie niet zal worden stopgezet. De heer Inuzuka vervolgde door te zeggen dat hij denkt dat Dragon Quest Treasures meer vergelijkbaar is met een nieuw spel in dezelfde geest als Dragon Quest Builders en Dragon Quest Heroes.

Dus je zegt dat deze game een spin-off is en geen uitbreiding van Dragon Quest Monsters?

Het is ook niet echt een spin-off”, aldus de spreker. Het is mogelijk dat het meer op DQ Heroes of DQ Builders gaat lijken, ook al is het een geheel nieuwe game. betekenen het einde van de DQ Monsters-serie, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Over Dragon Quest Treasures

Ongeëvenaarde opwinding in het ultieme jachtgebied voor onbetaalbare artefacten

Erik en zijn zus Mia nemen hun intrek aan boord van een vikingschip en kijken uit naar de dag dat ze de zeven zeeën kunnen bevaren op jacht naar grote rijkdom. Op een nacht hebben ze een ontmoeting met een paar buitenaardse wezens genaamd Porcus en Purrsula, en als resultaat worden ze naar een vreemde locatie gestuurd die bekend staat als Draconia, een legendarisch rijk vol rijkdommen die wachten om gevonden te worden. De reis die Erik en Mia al zo lang aan het plannen zijn, is eindelijk begonnen.

Omdat er zoveel van de enorme wereld van Draconia te ontdekken valt en zo veel intrigerende schatten om op te graven, zullen Erik, Mia en hun schattige vriendjes wat hulp nodig hebben. De groep sluit snel vriendschap met en brengt een opmerkelijk assortiment beleefde wezens in haar gelederen. Onze helden kunnen zelfs op de meest verraderlijk ontoegankelijke locaties buit lokaliseren door gebruik te maken van de magische visioenen van verborgen schatten die deze monsters bezitten, evenals hun unieke vaardigheden als schatzoekers. Hierdoor kunnen onze helden over open velden racen, kliffen in één keer beklimmen en over gapende afgronden glijden.

Je reis om de beroemde schat van Draconia te vinden, neemt je mee door een brede en gevarieerde omgeving vol onverwachte bochten, bochten binnen bochten en puzzels die je onderweg moet oplossen!