Square Enix – Dragon Quest XI S’s grootte verkleind

Square Enix – Dragon Quest XI S’s grootte verkleind

Square Enix heeft interessant nieuws gedeeld over de bestandsgrootte van Dragon Quest XI S, die 13,5 GB is op de Nintendo Switch.

Dragon Quest XI S is de definitieve versie van Dragon Quest XI die momenteel exclusief is voor Nintendo Switch, die nieuwe functies bevat die niet te vinden zijn in Dragon Quest XI op PS4 en Nintendo 3DS.

Optimaliseren

Toen de ontwikkeling voor Dragon Quest XI S begon, besefte Square Enix dat de bestandsgrootte van de game een uitdaging gaat worden, omdat de PS4-versie 30 GB in beslag neemt en het maximale interne geheugen van de Switch 32 GB is, en ze hadden nieuwe functies die ze wilden toevoegen.

Ervan uitgaande dat de uiteindelijke bestandsgrootte van Dragon Quest XI S 30 GB was, zou het bijna onmogelijk zijn voor iemand om het op een Nintendo Switch te downloaden zonder extra geheugenkaart. Op het moment van ontwikkeling was de game met de grootste bestandsgrootte The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die 13 GB was.

Extra voordeel

Dus om Dragon Quest XI S te verkleinen van 30 GB naar 13,5 GB, heeft Square Enix de bestandsgrootte van alle middelen in Dragon Quest XI S verkleind, wat er ook toe heeft geleid dat de game snellere laadtijden had dan de PS4-versie.

Ad