Square Enix – NEO: The World Ends With You – presteerde slechter dan aanvankelijke verwachtingen

Square Enix – NEO: The World Ends With You – presteerde slechter dan aanvankelijke verwachtingen

Square Enix heeft een paar maanden geleden NEO: The World Ends With You uitgebracht. De game is een vervolg op The World Ends With You, die in 2007 werd uitgebracht. NEO: The World Ends With You is beschikbaar op pc, Nintendo Switch en PlayStation 4. Helaas heeft Square Enix gesuggereerd dat de game het niet zo goed heeft gedaan. met verkoop.

Square Enix hield onlangs hun briefing over de financiële resultaten voor 2021.

Tijdens de briefing vertelden ze hoe NEO: The World Ends With You het tot nu toe deed. Volgens Square Enix, “hoewel ‘NEO: The World Ends with You’ goed werd ontvangen door gebruikers, heeft het onze aanvankelijke verwachtingen ondermaats gepresteerd”.

video
play-rounded-fill

Over NEO: The World Ends With You

“Alleen de mogelijkheid van jou kan ons lot veranderen” Een langverwacht nieuw verhaal in de serie The World Ends with You is eindelijk gearriveerd!

Rindo komt tot het grimmige besef dat zijn leven op het spel staat wanneer hij wordt gedwongen deel te nemen aan het zogenaamde ‘Reapers’ Game’.
Het is niet te voorspellen hoe dit verhaal zich zal ontvouwen, maar het is aan jou om erachter te komen! Stel je paranormale gaven op de proef terwijl je het uitvecht in de stijlvol geanimeerde straten van Shibuya.

Verhaal

Het was maar een gewone dag in Shibuya – althans dat dacht Rindo, totdat hij in het bezit komt van een mysterieuze speld en verwikkeld raakt in het zogenaamde “Reapers’ Game”…