Square Enix-ontwikkelaars teasen plannen voor 2021

Square Enix-ontwikkelaars teasen plannen voor 2021

Medewerkers van Square Enix praatten met Famitsu over plannen voor 2021. Tomoya Asano en Masashi Takahash, de producenten achter Bravely Default II voor de Nintendo Switch, hadden geen enkele doelpunten .

Beiden hopen dat de game zijn verkoopdoelstellingen haalt, zodat ze een derde deel kunnen uitbrengen. Maar dat was niet alles. Producent van de Noriyoshi Fujimoto-serie voor de Dragon Quest-franchise is van plan iets aan te kondigen voor het langlopende 35-jarig jubileum van de serie.

Famitsu Square Enix plant hoogtepunten voor 2021

Bravely Default II producer Tomoya Asano mentioned that he hopes the game will be successful and to move on to the next game afterward.Producer Masashi Takahashi (who also worked on Octopath Traveler) also added that there has been progress made in parallel on other games.

Dragon Quest series producer Noriyoshi Fujimoto said that he’d like to announce something for the 35th anniversary of the franchise in 2021.

2021 belooft al een geweldig jaar voor games te worden. Wat hoop je dat Square Enix nog meer doet met betrekking tot Nintendo Switch?

Als ik één ding van Square Enix zou kunnen wensen, zou het een bepaalde remake zijn … zelfs als het een beetje naar beneden is gedraaid om het te laten gebeuren.