Square Enix’s Digital Direct presentatie op 18 Maart

Square Enix’s Digital Direct presentatie op 18 Maart

Square Enix heeft aangekondigd dat het op 18 maart zijn eigen online presentatie in Direct-stijl zal organiseren en dat deze ongeveer 40 minuten zal duren.

Een van de getoonde games is Balan Wonderworld, dat naar de Nintendo Switch komt; een demo voor die titel is nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

SQUARE ENIX PRESENTS

Het debuut SQUARE ENIX PRESENTS duurt ongeveer 40 minuten – hier is een voorproefje van de titels waarover je zult horen:

  • Life is Strange – Wees erbij voor de wereldpremière van de volgende game in de veelgeprezen serie, waar je een nieuwe hoofdrolspeler zult ontmoeten met een fascinerende nieuwe kracht.
  • Outriders – kijk eens naar de aanstaande RPG-shooter voordat deze op 1 april uitkomt. Als je jezelf lang genoeg van de geweldige demo kunt afhouden om te kijken, natuurlijk.
  • BALAN WONDERWORLD – ontdek nog meer over de rare en prachtige platformgame, die op 26 maart wordt gelanceerd. Dat is precies deze maand!
  • Tomb Raider – de viering van het 25-jarig jubileum van de serie gaat door op SQUARE ENIX PRESENTS!
  • Marvel’s Avengers – sluit je aan bij Earth’s Mightiest Heroes voor een speciale blik op de nieuwste toevoegingen aan het tijd- en ruimte-overspannende avontuur.
  • Just Cause Mobile – de meest opruiende serie in gaming komt naar mobiel en je zult het in actie zien. Verwacht explosies, explosies en waarschijnlijk nog meer explosies.
  • Aankondigingen van nieuwe mobiele games – Er wacht nog meer mobiele chaos van de bekroonde Square Enix Montreal.
  • TAITO-showcase – bekijk enkele prachtige tegels van het zusterbedrijf TAITO van Square Enix.

De eerste show vindt plaats in slechts een week, op 18 maart om 10.00 uur PDT / 13.00 uur EDT / 17.00 uur GMT / 18.00 uur CET. Je kunt het bekijken op onze speciale showpagina in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans, en ook op de officiële Twitch- en YouTube-kanalen.

Bekijk het live op YouTube; http://youtube.com/squareenixna