Star Ocean First Departure R komt op 5 December

Star Ocean First Departure R komt op 5 December

Square Enix bevestigde de Japanse releasedatum voor Star Ocean First Departure R op Nintendo Switch. Het nieuws komt van de officiële website van Square Enix.

Over Star Ocean First Departure R

Op de websites staat dat de game op 5 december wordt gelanceerd voor Switch in Japan. Verder zal er een speciale Star Ocean-presentatie worden gehouden op de Tokyo Game Show op 15 september, die waarschijnlijk meer over de game zal delen.

De stream wordt uitgezonden op YouTube; https://www.youtube.com/watch?v=CZ9-e7zlz1U&feature=youtu.be

video
play-rounded-fill

Spelkenmerken

  • High-Definition Visuals – De kwaliteit van de graphics en films van de game is verbeterd, omgezet van SD naar HD-resolutie.
  • Nieuwe illustraties op basis van de ontwerpen van de Super Famicom-versie + karakterillustratie Schakelfunctie – Katsumi Enami, die de karakterillustraties voor Star Ocean: The Last Hope hanteerde, heeft nieuwe karakterillustraties gemaakt op basis van de ontwerpen van de Super Famicom-versie. Je kunt tijdens het spel wisselen tussen de illustraties Eerste vertrek en Eerste vertrek R.
  • Volledige voice-overs van de First Departure Voice Cast + Voice Switch Feature – Omdat de Super Famicom-versie geen voice-overs had buiten het gevecht, zijn de voice-overs nieuw opgenomen door zowel de Super Famicom-versie cast als de First Departure-cast. Je kunt tijdens het spel wisselen tussen de stemcasts van First Departure en First Departure R.

De stemcast omvat:

Ratix Farrence
Eerste versie van vertrek: Mamoru Miyano
Eerste vertrek R-versie: Hiro Yuuki

Milly Kiliet
Eerste versie van vertrek: Hitomi Nabatame
Eerste vertrek R-versie: Konami Yoshida

Dorn Marto
Eerste versie van vertrek: Kentaro Ito
Eerste vertrek R-versie: Nobuyuki Hiyama

Ronixis J. Kenny
Eerste versie van vertrek: Kenji Hamada
Eerste vertrek R-versie: Akira Okamori

Iria Silvestoli
Eerste versie van vertrek: Sanae Kobayashi
Eerste vertrek R-versie: Wakana Yamazaki

Field Movement Game Speed ​​Boost Feature – Een functie toegevoegd om de spelsnelheid twee keer te verhogen bij het verplaatsen op het veld.

Aanpassingen spelsaldo – Aangepaste gevechtsmoeilijkheden.

Ad