Star Renegades – Corruption – Animated Trailer uitgebracht

Star Renegades –  Corruption – Animated Trailer uitgebracht

Raw Fury heeft een nieuwe ‘corruptie’ trailer uitgebracht voor de strategie RPG Star Renegades, die dit jaar naar Nintendo Switch en consoles gaat.

De animatiefilm volgt het verhaal van een jonge krijger onder de groep overlevenden die spelers zullen besturen – terwijl ze oorlog voert tegen de moorddadige machines die haar moeder hebben gestolen!

video
play-rounded-fill

Over Star Renegades

Weerstand is nooit zinloos

Van de makers van Halcyon 6: Starbase Commander komt Star Renegades, een uitdagende tactische rogue-lite RPG die zich afspeelt in een eindeloze interplanetaire rebellie tegen The Imperium. Leid een ragtagteam van rebellen in hun wanhopige strijd tegen overweldigende kansen en een zich ontwikkelende, meedogenloze tegenstander.

Vanaf het eerste moment dat we dit spel zagen, WISTEN we dat er iets magisch aan was. Van de uuuuuuuuber sexy pixelkunst tot de invloed van drie genres die we kennen en waar we van houden, het was een goed idee: we MOETEN deze visie overal ter wereld naar gamers brengen!

Drie maal gejuich aan de visionairs bij Massive Damage, en bedankt dat je ons dit rebelse ruimteavontuur met jou hebt laten beleven. Laten we nu wat shit opblazen.

Star Renegades is een prachtige, teamgebaseerde, keiharde roguelite die op JRPG geïnspireerde turn-based gevechten naadloos combineert met tactische strategie. Komt in 2020 naar pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwste trailer verwijst naar het verleden van een van de toonaangevende rebellen van Star Renegade, Wynn Syphex, wiens strijd tegen The Imperium een ​​zeer diepe en persoonlijke betekenis heeft.

Wees gewaarschuwd, tegenstanders leren en evolueren terwijl je speelt in een steeds veranderende campagne!

Ad