Star Wars: Hunters – gratis te spelen in 2021

Star Wars: Hunters – gratis te spelen in 2021

Tijdens de Nintendo Direct-presentatie werd een nieuwe gratis te spelen titel in de Star Wars-serie onthuld, getiteld Star Wars: Hunters, die in 2021 naar de Nintendo Switch komt!

Oproep aan alle jagers! Bereid je voor op een geheel nieuwe, op squadrons gebaseerde, gratis te spelen arena-vechtgame wanneer Star Wars: Hunters in 2021 naar de Nintendo Switch komt.

video

Over Star Wars: Hunters

Sluit je aan bij de grootste Hunters uit het Star Wars ™ -stelsel in real-time cross-play squad-gevechten. Domineer grote arena’s met behulp van vaardigheid en tactieken terwijl je deelneemt aan spannende gevechten om met je team als overwinnaar te regeren.

STAR WARS: Hunters ™ verbindt spelers in realtime via cross-play om te vechten in omgevingen die zijn geïnspireerd op iconische Star Wars-locaties. Spelers zullen zich aansluiten bij squadrons met geheel nieuwe en authentieke personages, waaronder gedurfde Bounty Hunters, helden van de rebellie en Imperial Stormtroopers, in een actiespel dat spelers onderdompelt in een snel en visueel verbluffend Star Wars-universum.

Er is op dit moment niet veel meer informatie bekend, maar zal waarschijnlijk binnenkort beschikbaar komen.

Ad