Star Wars: Knights Of The Old Republic – Eerste 30 minuten

Star Wars: Knights Of The Old Republic – Eerste 30 minuten

Vraag je je af hoe de fan-favoriete Star Wars: Knights of The Old Republic draait op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten bekijken. In Star Wars: Knights of The Old Republic verkennen spelers het oude verleden van de Star Wars-mythos – terwijl ze de balans van het universum naar de lichte of donkere kant kantelen!

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Knights Of The Old Republic

Vierduizend jaar voor het Galactische Rijk zijn honderden Jedi Knights gevallen in de strijd tegen de meedogenloze Sith en jij bent de laatste hoop van de Jedi Order. Kun jij de ontzagwekkende kracht van de Force beheersen en de Republiek redden? Of val je voor de verleiding van de duistere kant?

  • Een Star Wars-epos dat zich afspeelt in het ongerepte tijdperk vóór de opkomst van het rijk, vol met unieke personages, wezens, voertuigen en planeten.
  • Een diepgaande RPG-ervaring met aanpasbare personages en zinvolle keuzes die van invloed zijn op het verhaal, je team en zelfs jezelf.
  • Gebruik de kracht van de Force met meer dan 40 verschillende vaardigheden en gebruik je eigen lichtzwaard.
  • Ga op avontuur door acht enorme en iconische Star Wars-werelden, waaronder Tatooine en Kashyyyk, in je eigen ruimteschip, de Ebon Hawk.
  • Kies je feest en bouw een eeuwige band op met negen unieke bemanningsleden, waaronder Twi’leks, droids en Wookies.
  • Held of schurk, redder of veroveraar… alleen jij bepaalt het lot van de hele melkweg!

Star Wars: Knights of The Old Republic is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 / £ 11,29 / 12,49 €.

Ad