Star Wars: Knights of the Old Republic II komt 8 Juni

Star Wars: Knights of the Old Republic II komt 8 Juni

Aspyr heeft aangekondigd dat Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords naar de Nintendo Switch zal komen, na het succes van de vorige game.

Het vervolg op de cultklassieker Star Wars RPG zal op 8 juni beschikbaar zijn in de Nintendo Switch-eshop. Het zal op een later tijdstip ook “hersteld materiaal” DLC bevatten, waarschijnlijk met herintroductie van dingen die met name zijn verwijderd tijdens de productie van het originele spel. Het is op dit moment niet bekend of het in fysieke vorm zal worden uitgebracht, zoals bij zijn voorganger het geval was.

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Knights of the Old Republic II

De Sith Lords hebben de Jedi uitgeroeid en staan ​​op het punt de Old Republic omver te werpen in dit zelfstandige vervolg op de bekroonde RPG Star Wars: Knights of the Old Republic.

De enige kans van de Republiek, met de Jedi Order in puin, is een eenzame Jedi in ballingschap die probeert opnieuw contact te maken met de Force. Leid een gevarieerde groep unieke bondgenoten, neem uitdagende beslissingen met verstrekkende gevolgen en bepaal je lot. Kies je de lichte kant en behoud je de Melkweg, of kies je de slechte kant en vernietig je alles…

Kenmerken

Een op zichzelf staand vervolg — In dit epische avontuur dat zich afspeelt in de donkerste dagen van de Old Republic, ervaar je het vervolg op de veelgeprezen originele RPG Star Wars: Knights of the Old Republic.

Kies je eigen avontuur – Leer meer over je achtergrond en neem uitdagende beslissingen die niet zo zwart-wit zijn als ‘goed’ of ‘slecht’. Elke keuze heeft de potentie om een ​​enorme invloed te hebben op uw plot en team. Bescherm jij de Jedi Order of verdoem je de melkweg?

Wees een Force-meester – Kies uit drie verschillende Jedi-klassen, elk met hun eigen Force-talenten, en personaliseer je personages met hun eigen set vaardigheden en capaciteiten.

Organiseer je team – Voer het bevel over een groep verschillende bemanningsleden, elk met hun unieke set vaardigheden, loyaliteiten en achtergrondverhalen. Je acties hebben invloed op het lot van je bemanning, maar niet iedereen zal het eens zijn met je beslissingen…

Ad