Star Wars: Knights Of The Old Republic II – Onderon Hotfix Patch Live

Star Wars: Knights Of The Old Republic II – Onderon Hotfix Patch Live

Aspyr heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Star Wars: Knights of the Old Republic II die de bug verhelpt die de game brak toen deze voor het eerst uitkwam.

De patch lost niet alleen die bug op, maar lost ook een aantal andere problemen op die ervoor zorgden dat de game crashte.

Onderon Hotfix-patch

  • Een bug opgelost waardoor het spel crashte na enkele tussenfilmpjes (bijv. Basilisk-scène op Onderon)
  • Er is een bug opgelost waardoor de game crashte bij bepaalde saves halverwege en laat in de game. (Korriban, Dantooine)
  • Spelers kunnen vast komen te zitten in een lus van laadschermen wanneer Sith Troopers aan boord gaan van de Ebon Hawk op Peragus.

Mensen die de game bezitten, willen de update misschien zo snel mogelijk ontvangen om deze problemen te voorkomen.

Over Star Wars: Knights Of The Old Republic II

In dit zelfstandige vervolg op de bekroonde RPG STAR WARS: Knights of the Old Republic hebben de Sith Lords de Jedi bijna uitgeroeid en staan ​​ze op het punt de Old Republic te vernietigen.

De enige hoop van de Republiek is een enkele Jedi in ballingschap die probeert weer in contact te komen met de Force. De Jedi Order ligt in puin. Leid een diverse groep van verschillende bondgenoten, neem harde beslissingen met verstrekkende gevolgen en kies je eigen lot. Kies je voor de Lichte Kant en red je de Melkweg, of kies je voor de Donkere Kant en vernietig je alles?

Dit epische verhaal speelt zich af in de donkerste tijden van de Old Republic en is een vervolg op de veelgeprezen RPG STAR WARSTM: Knights of the Old RepublicTM.

‘Kies je eigen lot’

Ontdek je verleden en neem moeilijke beslissingen die niet zo simpel zijn als ‘goed of slecht’. Elke keuze die je maakt kan een groot effect hebben op je verhaal en je team. Volg je de Jedi Order, of vernietig je de Galaxy?

‘Ken de kracht’

Je kunt kiezen uit drie verschillende klassen Jedi, die elk toegang hebben tot een andere set Force-krachten, en je kunt je personages hun eigen vaardigheden en capaciteiten geven om ze uniek te maken.

*Leid je team*

Neem de leiding over een groep verschillende bemanningsleden, die elk hun eigen sterke punten, loyaliteit en achtergrondverhalen hebben. Uw beslissingen zullen het leven van uw bemanning beïnvloeden, maar niet iedereen zal het ermee eens zijn…