Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords – Launch trailer

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords – Launch trailer

We hebben een nieuwe lanceringsvideo ter gelegenheid van de release van Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords voor Nintendo Switch. Het biedt een frisse kijk op de traditionele titel.

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

De Sith Lords hebben de Jedi uitgeroeid en staan ​​op het punt de Old Republic omver te werpen in dit zelfstandige vervolg op de bekroonde RPG Star Wars: Knights of the Old Republic.

De enige kans van de Republiek, met de Jedi Order in puin, is een eenzame Jedi in ballingschap die probeert opnieuw contact te maken met de Force. Leid een gevarieerd team van unieke vrienden, neem uitdagende beslissingen met verstrekkende gevolgen en bepaal je lot. Kies je de lichte kant en behoud je de Melkweg, of de slechte kant en vernietig je alles…

 • *Een op zichzelf staand vervolg*
  • Ervaar in dit epische avontuur dat zich afspeelt in de donkerste dagen van de Old Republic, het vervolg op de beroemde originele RPG Star Wars: Knights of the Old Republic.
 • *Selecteer je bestemming*
  • Leer meer over je achtergrond en neem uitdagende beslissingen die niet zo simpel zijn als ‘goed of slecht’. Elke keuze die je maakt heeft invloed op je verhaal en je team. Behoud jij de Jedi Order of breng je de Galaxy op de knieën?
 • *Controleer de Kracht*
  • Kies uit drie verschillende Jedi-klassen, elk met hun eigen Force-talenten, en personaliseer je personages met hun eigen set vaardigheden en capaciteiten.
 • *Leid je bemanning*
  • Beveel een gevarieerde bemanning van bemanningsleden, elk met hun unieke reeks sterke punten, opstelling en achtergrondverhalen. Je acties hebben invloed op het lot van je bemanning, maar niet iedereen zal het eens zijn met je beslissingen…

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, met een fysieke editie van Limited Run Games die later volgt.

Ad