Star Wars: Knights Of The Old Republic komt 11 november

Star Wars: Knights Of The Old Republic komt 11 november

Tijdens de Nintendo Direct heeft Aspyr aangekondigd dat het Star Wars: Knights Of The Old Republic naar Nintendo Switch zal brengen.

De legendarische RPG van Bioware komt eraan naar Switch op 11 november. Afgaande op de onthullingstrailer lijkt dit een port van de originele game uit 2003 of de mobiele port van 2014 te zijn, in plaats van de remake die eerder deze maand voor Playstation werd aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Knights Of The Old Republic

De legendarische RPG-klassieker, nu op Nintendo Switch™.

Vierduizend jaar voor het Galactic Empire hebben honderden Jedi Knights gevallen in de strijd tegen de meedogenloze Sith en jij bent de laatste hoop van de Jedi Order. Kun jij de ontzagwekkende kracht van de Force beheersen en de Republiek redden? Of val je voor de verleiding van de duistere kant?

Een Star Wars-epos dat zich afspeelt in het ongerepte tijdperk vóór de opkomst van het rijk, vol met unieke personages, wezens, voertuigen en planeten.

Een diepgaande RPG-ervaring met aanpasbare personages en zinvolle keuzes die van invloed zijn op het verhaal, je team en zelfs jezelf.

Gebruik de kracht van de Force met meer dan 40 verschillende vaardigheden en gebruik je eigen lichtzwaard.< /p>

Avontuur door acht enorme en iconische Star Wars-werelden, waaronder Tatooine en Kashyyyk, in je eigen ruimteschip, de Ebon Hawk.

Kies je feest uit en bouw een eeuwige band op met negen unieke bemanningsleden, inclusief Twi’leks, droids en Wookies.

Held of schurk, redder of veroveraar… alleen jij bepaalt het lot van de hele melkweg!

Ad