Star Wars – Knights of the Old Republic – Probleem met gevechtstekstvak wordt in januari opgelost

Star Wars – Knights of the Old Republic – Probleem met gevechtstekstvak wordt in januari opgelost

Fans van Star Wars: Knights of the Old Republic zijn positief over de recente remaster, maar één ding schijnt nogal frustrerend te zijn. En dat is het enorme tekstvak dat tijdens gevechten opduikt en echt enorm is. Aspyr Media zei in een recente tweet dat ze deze en meer problemen aanpakken in een update die momenteel gepland staat voor lancering in januari. De update wordt binnenkort ingediend voor certificering en het bedrijf zal in de nabije toekomst meer details delen.

Over Star Wars – Knights of the Old Republic

Vierduizend jaar voor het Galactic Empire zijn honderden Jedi Knights gevallen in de strijd tegen de meedogenloze Sith en jij bent de laatste hoop van de Jedi Order. Kun jij de ontzagwekkende kracht van de Force beheersen en de Republiek redden? Of val je voor de verleiding van de duistere kant?

  • Een Star Wars-epos dat zich afspeelt in het ongerepte tijdperk vóór de opkomst van het rijk, vol met unieke personages, wezens, voertuigen en planeten.
  • Een diepgaande RPG-ervaring met aanpasbare personages en zinvolle keuzes die van invloed zijn op het verhaal, je team en zelfs jezelf.
  • Gebruik de kracht van de Force met meer dan 40 verschillende vaardigheden en gebruik je eigen lichtzwaard.
  • Ga op avontuur door acht enorme en iconische Star Wars-werelden, waaronder Tatooine en Kashyyyk, in je eigen ruimteschip, de Ebon Hawk.
  • Kies je feest en bouw een eeuwige band op met negen unieke bemanningsleden, waaronder Twi’leks, droids en Wookies.

Held of schurk, redder of veroveraar… alleen jij bepaalt het lot van de hele melkweg!

Ad