Star Wars: KOTOR II: The Sith Lords – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 19 augustus

Star Wars: KOTOR II: The Sith Lords – Fysieke edities aangekondigd, pre-orders vanaf 19 augustus

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords zal binnenkort in fysieke vorm beschikbaar zijn voor Nintendo Switch-bezitters in het Westen.

Diverse edities

Limited Run Games heeft bevestigd dat de volgende fysieke Nintendo Switch-release het galactische RPG-avontuur zal zijn. Op 19 augustus 2022, om 10.00 uur ET, kunnen mensen de game pre-orderen voor $ 34,99 USD per standaardexemplaar voor Nintendo Switch.

De uitgever heeft ook een Premium Edition-bundel van $ 89,99 aangekondigd, die extra’s bevat zoals een SteelBook, een omkeerbare 18 “x 24” poster, personage-conceptart-kaarten, een G0-T0 emaille pin, een herdenkingsmunt en een certificaat van echtheid.

Limited Run Games kondigde ook een Master Edition-bundel van $ 174,99 USD aan, die alles in de Premium Edition-bundel bevat plus een throwback-koffer, een Korriban-conceptart-lithografie, een miniatuurreplica van het Darth Nihilus-handvat, een strategiegids met premium folie hardcover, een Pazaak speelmat en een Player 2 Pazaak-deck!

Over Star Wars: KOTOR II: The Sith Lords

De beroemde RPG-klassieker is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Vierduizend jaar voor het Galactische Rijk zijn honderden Jedi Knights gesneuveld in de strijd tegen de wrede Sith, en jij bent de laatste hoop van de Jedi Order. Kun jij de geweldige kracht van de Force gebruiken om de Republiek te redden? Of zal de verleiding van de duistere kant je voor zich winnen?

  • Een Star Wars-epos dat zich afspeelt in een tijd voordat het rijk aan de macht kwam en vol unieke mensen, dieren, voertuigen en planeten zit.
  • Een diepgaande RPG met personages die je kunt veranderen en keuzes die echte effecten hebben op het verhaal, je team en zelfs jou.
  • Gebruik je eigen lichtzwaard en meer dan 40 vaardigheden om de kracht van de Force te benutten.
  • Neem je eigen ruimteschip, de Ebon Hawk, mee op avontuur door acht enorme en bekende Star Wars-werelden, zoals Tatooine en Kashyyyk.
  • Je kunt je gezelschap kiezen uit negen verschillende bemanningsleden, zoals Twi’leks, droids en Wookies, en een sterke band met hen vormen.

Jullie alleen zullen beslissen of de melkweg een held of een schurk, een redder of een veroveraar zal hebben.

Ad