Star Wars: Republic Commando – Eerste 24 minuten

Star Wars: Republic Commando – Eerste 24 minuten

In een sterrenstelsel ver weg ontmoeten we Star Wars: Republic Commando op Nintendo Switch dankzij Handheld Players , om de eerste 24 minuten te bekijken.

Star Wars: Republic Commando, een populaire FPS-tactische shooter, waarin spelers een team van klooncommando’s leiden terwijl ze door steeds moeilijkere missies vechten tijdens de legendarische Clone Wars!

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Republic Commando

Boss, Fixer, Scorch en Sev, beter bekend als Delta Squad, zijn terug op Nintendo Switch ™! Beleef de legendarische campagne opnieuw.

Welkom bij de Clone Wars: Chaos is uitgebarsten door de melkweg. Als leider van een eliteteam van Republic Commando’s is het jouw missie om de vijand te infiltreren, te domineren en uiteindelijk te vernietigen.

Vecht tegen meedogenloze vijanden: vecht tegen een verscheidenheid aan zeer intelligente en dodelijke vijanden, van brute Trandoshan-huursoldaten tot de vliegende insectoïde krijgers van Geonosis.

Het team is je wapen: je team zal je bevelen opvolgen door complexe commando’s en strategische manoeuvres uit te voeren. Jij bent hun leider. Ze zijn je wapen.

Star Wars: Republic Commando is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99.