Star Wars: Republic Commando – Fysieke edities aangekondigd

Star Wars: Republic Commando – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games heeft onlangs onthuld dat ze een fysieke release van Star Wars: Republic Commando voor Nintendo Switch zullen publiceren.

Open pre-orders voor de titel beginnen op 16 april 2021 (10.00 uur ET). Naast een standaard op zichzelf staand exemplaar (hierboven afgebeeld) onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition van $ 89,99 USD voor de game – die extra’s zal bevatten kunstkaarten, een omkeerbare poster en een SteelBook allemaal ondergebracht in een iconische omdoos (PS4 hieronder te zien, maar een Switch-versie is gepland).

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels blijven naar verwachting vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

video
play-rounded-fill

Over Star Wars: Republic Commando

Het team is je wapen

Boss, Fixer, Scorch en Sev, beter bekend als Delta Squad, zijn terug op Nintendo Switch ™! Beleef de legendarische campagne opnieuw.

Welkom bij de Clone Wars: Chaos is uitgebarsten door de melkweg. Als leider van een eliteteam van Republic Commando’s is het jouw missie om de vijand te infiltreren, te domineren en uiteindelijk te vernietigen.

Vecht tegen meedogenloze vijanden: vecht tegen een verscheidenheid aan zeer intelligente en dodelijke vijanden, van brute Trandoshan-huursoldaten tot de vliegende insectoïde krijgers van Geonosis.

Het team is je wapen: je team zal je bevelen opvolgen door complexe commando’s en strategische manoeuvres uit te voeren. Jij bent hun leider. Ze zijn je wapen.