Star Wars: Republic Commando naar verluidt geüpload

Star Wars: Republic Commando naar verluidt geüpload

Uitgeverij Aspyr heeft een aantal klassieke Star Wars-titels naar de Nintendo Switch gebracht en het lijkt erop dat de volgende Star Wars: Republic Commando zal zijn.

Dataminer NWPlayer123 merkte op dat de game zojuist is geüpload naar de servers van Nintendo voor release op het Nintendo Switch-systeem. De klassieke Star Wars-titel uit 2005 is een first-person shooter die oorspronkelijk is uitgebracht op de Xbox en pc en ook beschikbaar is op mobiele platforms.

Over Star Wars: Republic Commando

Chaos is uitgebarsten door de melkweg. Als leider van een eliteteam van Republic Commandos, is het jouw missie om de vijand te infiltreren, te domineren en uiteindelijk te vernietigen. Je team volgt je bevelen en je leiding en werkt samen als een team – instinctief, intelligent en onmiddellijk. Jij bent hun leider. Ze zijn je wapen.

  • Innovatief teamcontrolesysteem – Met intuïtieve en slimme teamcommando’s kun je met één druk op de knop je team gemakkelijk besturen om complexe commando’s en strategische manoeuvres uit te voeren.
  • Meervoudige spelmodus – Kies de optie voor één speler en voer het bevel over een team van vier die je naar believen kunt sturen. Of kies de multiplayer-optie en speel met maximaal zestien spelers online in verschillende multiplayer-modi.
  • Prelude to Episode III – Ontmoet nieuwe voertuigen, locaties en vijanden uit de komende film.

Hopelijk bevestigt Aspyr Media binnenkort de release voor Nintendo Switch.