Star Wars: Republic Commando – Ontwikkelaars onderzoeken prestatieproblemen

Star Wars: Republic Commando – Ontwikkelaars onderzoeken prestatieproblemen

Klassieke Star Wars: Republic Commando is onlangs teruggekeerd naar moderne consoles. De lancering van de game op Nintendo Switch verliep echter niet zo soepel.

Het lijkt erop dat er achter de schermen wat werk wordt verzet om dingen op te lossen.

In reactie op spelers die vroegen naar de prestaties en framesnelheden van de Nintendo Switch-versie, deelde uitgever Aspyr mee dat zijn ontwikkelaars de problemen onderzoeken.

Star Wars Republic Commando’s devs are "investigating and hopeful for a solution" for poor performance/framerate. from NintendoSwitch

Over Star Wars: Republic Commando

Star Wars Republic Commando is een teamgebaseerde first-person shooter waarmee je de elite-wereld van het Star Wars-leger kunt verkennen. Je missies leiden een team van drie republikeinse commando’s en voeren je diep achter de vijandelijke linies op meer dan 14 intense en uitdagende levels door middel van drie verschillende campagnes waarin je het opneemt tegen meer dan tien brute vijanden.

Je hebt meer dan een dozijn dodelijke wapens tot je beschikking, maar geen dodelijker dan je team. Wat de ploeg in Star Wars Republic Commando zo uniek maakt, is het innovatieve ‘One Touch Squad Control’-systeem van de game waarmee je je squadron met slechts één knop kunt inschakelen.

Kenmerken:

  • Het ‘One Touch Squad Control’-systeem biedt intuïtieve en ongecompliceerde Squad Manoeuvres en Squad Commands.
  • Speelt zich af in de compromisloze wereld van het Star Wars-leger – Als een speciale eenheid in het kloonleger van de Republiek ga je deel uitmaken van vuurgevechten en intense gameplay.
  • Neem een ​​voorproefje van de inhoud van Episode III, waaronder: General Grevious, locaties, vijanden, voertuigen en de mogelijkheid om Clones te spelen zoals ze in de film verschijnen.
  • Zowel originele als nieuwe inhoud uit het Star Wars-universum, inclusief een dodelijk arsenaal van meer dan een dozijn wapens, een verscheidenheid aan zeer intelligente vijandelijke wezens en unieke en gevarieerde buitenaardse locaties.