Star Wars Republic Commando Versie 1.0.2

Star Wars Republic Commando Versie 1.0.2

Aspyr heeft aangekondigd dat de langverwachte update voor Star Wars Republic Commando nu beschikbaar is voor Nintendo Switch.

Versie 1.0.2-update lost problemen met de framesnelheid op die spelers en het team zijn tegengekomen, dus hebben ze achter de schermen een aantal wijzigingen en optimalisaties doorgevoerd met betrekking tot de problemen. Het team zegt ook dat ze ook de afgeluisterde toetsinvoer hebben opgelost.

Versie 1.0.2 patch-opmerkingen

  • Prestatie-optimalisaties
    • Er waren een handvol gebieden waar de framesnelheid lager was dan verwacht, het meest merkbaar in het begin van het eerste niveau. Er waren ook gebieden waarop de framesnelheid zelf niet werd beïnvloed, maar waar de gameplay-ervaring niet overeenkwam. Het was belangrijk voor ons om beide aan te pakken, dus de ontwikkeling ging door het spel en voegde extra optimalisaties toe. Een van deze optimalisaties was het aanpassen van de manier waarop de game omging met audio, om meer systeembronnen vrij te maken voor prestaties.
    • Dit had als bijkomend voordeel dat het niet alleen de prestaties verbeterde in de gebieden waar het laag was of laag aanvoelde, maar ook de algehele prestaties gedurende het hele spel.
  • Opgeloste problemen bij het opnieuw binden van sleutels
    • We hebben een aantal bugs opgelost die ervoor zorgden dat het spel niet de juiste knopaanwijzingen weergeeft of registreerde dat er op specifieke knoppen op de JoyCon werd gedrukt.

Over Star Wars Republic Commando

Boss, Fixer, Scorch en Sev, beter bekend als Delta Squad, zijn terug op Nintendo Switch ™! Beleef de legendarische campagne opnieuw.

Welkom bij de Clone Wars: Chaos is uitgebarsten door de melkweg. Als leider van een eliteteam van Republic Commando’s is het jouw missie om de vijand te infiltreren, te domineren en uiteindelijk te vernietigen.

Vecht tegen meedogenloze vijanden: vecht tegen een verscheidenheid aan zeer intelligente en dodelijke vijanden, van brute Trandoshan-huursoldaten tot de vliegende insectoïde krijgers van Geonosis.

Het team is je wapen: je team zal je bevelen opvolgen door complexe commando’s en strategische manoeuvres uit te voeren. Jij bent hun leider. Ze zijn je wapen.