Star Wars: The Force Unleashed – Pre-orders voor fysieke edities op 15 april

Star Wars: The Force Unleashed – Pre-orders voor fysieke edities op 15 april

Limited Run Games heeft aangekondigd dat Star Wars: The Force Unleashed in fysieke vorm zal worden uitgebracht. Standaardexemplaren van de titel zullen op 15 april 2022 (10 uur ET) te koop zijn voor $ 34,99 USD.

Daarnaast kondigde de uitgever een Premium-editie van $ 89,99 USD van de game aan die extra’s zou bevatten, zoals kunstkaarten, een omkeerbare poster, een herdenkingsmunt, een geëmailleerde proxy-pin, een SteelBook en een certificaat van echtheid. Limited Run Games brengt ook een Master Edition van $ 174,99 uit die alles van de Premium Edition bevat, evenals een oplichtende Holocron-replica, een replica van het Starkiller-lichtzwaardgevest, concept art-lithografieën en een hardcover strategieboek in folie!

Over Star Wars: The Force Unleashed

Activeer het volledige potentieel van de Force!

Jij bent de geheime leerling van Darth Vader, Starkiller, die is getraind om de Jedi op te sporen en te vernietigen. Gebruik destructieve Force-krachten en lichtzwaardcombinaties om het gebod van Darth Vader uit te voeren. Gebruik de Nintendo Joy-Con-bewegingscontrollers om de vernietigende kracht van de Force echt te voelen, of daag een buddy uit voor een 1v1-duel in de lokale multiplayer Duel-modus, net als op de Nintendo Wii in 2008.

Kruip in de huid van Darth Vaders “Geheime Leerling”.

Vernietig tijdens je ultieme reis om Lord Vader te dienen, iedereen die je in de weg staat. Ontdek tussen STAR WARS: Revenge of the Sith en STAR WARS: A New Hope het vergeten verhaal van de Secret Apprentice.

Epic Force-krachten ontketend!

Spelers kunnen de Nintendo Joy-optionele Con’s motion controls gebruiken om verwoestende Force-krachten en lichtzwaardcombo’s te ontketenen, net zoals ze dat zouden kunnen op de Nintendo Wii.

Duel-modus voor lokale multiplayer

Kies uit 27 personages om het op te nemen tegen een vriend in een lokale multiplayer-modus om te zien wie de krachtigste Jedi van de melkweg is!

Verken het Star Wars-sterrenstelsel. Versla Jedi Masters op bekende werelden zoals Cloud City en de Wookiee-thuiswereld Kashyyyk, evenals op nieuwe plaatsen zoals de bloemrijke planeet Felucia en de afvalplaneet Raxus Prime.

Ad