Star Wars: The Force Unleashed – Versie 1.0.2

Star Wars: The Force Unleashed – Versie 1.0.2

Star Wars: The Force Unleashed heeft een 1.0.2-update van Aspyr ontvangen. Het is een korte update die een paar crashes verhelpt en een paar kleine bugs aanpast.

Versie 1.0.2

Hier volgen de volledige patch-opmerkingen voor de Star Wars: The Force Unleashed versie 1.0.2-update:

  • Visuals voor instructieprompts voor bewegingsbesturing zijn opgenomen.
  • Als je in draagbare modus speelt, kan er een crash optreden op de TIE Fighter Construction-werf.
  • Een probleem dat zich zou kunnen voordoen tijdens het gevecht met de Kleef-baas is verholpen.
  • Een bug opgelost waarbij verzamelobjecten uitrekten als het spel voor langere tijd niet werd onderbroken.

De Star Wars: The Force Unleashed versie 1.0.2-update is nu beschikbaar voor alle spelers om te downloaden. De game is momenteel te koop in de eShop.

Over Star Wars: The Force Unleashed

Gebruik de Force in je voordeel!

Jij bent Starkiller, de geheime leerling van Darth Vader die geleerd heeft Jedi op te sporen en te verslaan. Gebruik destructieve Force-vaardigheden en lichtzwaardcombinaties om het gebod van Darth Vader uit te voeren. Gebruik de Nintendo Joy-ConTM-bewegingsbesturing, vergelijkbaar met de release van 2008 op de Nintendo WiiTM, ervaar echt de verwoestende kracht van de Force of daag een buddy uit voor een 1v1 in de lokale multiplayer Duel-modus!

Krijg de rol van Darth Vaders ‘geheime leerling’.

Vernietig iedereen die je ultieme doel, Lord Vader dienen, in de weg staat. Leer het vergeten verhaal van de Secret Apprentice, dat zich afspeelt tussen STAR WARS: Revenge of the Sith en STAR WARS: A New Hope.

Activeer Epic Force Powers!

Spelers kunnen dodelijke Force-vaardigheden en lichtzwaardcombinaties ontketenen met behulp van de Nintendo Joy-optionele Con’s motion controls, net zoals in de originele release voor de Nintendo Wii.

Duel-modus voor lokale multiplayer.

Kies uit 27 personages en neem het op tegen een buddy in een lokale multiplayer-modus om te zien wie de krachtigste Jedi in de melkweg is!

Ontdek het Star Wars-universum.

Versla Jedi Masters op herkenbare planeten zoals Cloud City en de Wookiee-thuiswereld Kashyyyk, maar ook in ongebruikelijke omgevingen zoals de bloemrijke planeet Felucia en de afvalplaneet Raxus Prime.