Stardew Valley – 15 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe

Stardew Valley – 15 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe

Stardew Valley onthulde dat de populaire indiegame sinds de release in 2016 meer dan 15 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Het is een ongelooflijke prestatie voor de maker en ontwikkelaar van games, Eric Barone, die zijn hart en ziel in de game heeft gestoken en talloze updates heeft gepubliceerd waardoor spelers terug blijven komen voor meer.

Over Stardew Valley

Stardew Valley is een RPG met een open einde!

Je hebt de oude boerderij van je grootvader geërfd in Stardew Valley. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun jij leren van het land te leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis te maken? Het zal niet gemakkelijk zijn.

Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest levendige centrum van activiteit van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!

Kenmerken

Maak van je overwoekerde veld een levendige boerderij! Kweek dieren, verbouw gewassen, start een boomgaard, maak handige machines en meer! Je hebt genoeg ruimte om de boerderij van je dromen te creëren.

Farming met 4 spelers! Nodig 1-3 spelers uit om online met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en de lokale gemeenschap te verbeteren. Omdat meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om de winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Verbeter je vaardigheden in de loop van de tijd. Terwijl je je een weg baant van een worstelende groentje naar een meesterboer, ga je een niveau omhoog in 5 verschillende gebieden: landbouw, mijnbouw, gevechten, vissen en foerageren. Naarmate je vordert, leer je nieuwe kook- en knutselrecepten, ontgrendel je nieuwe gebieden om te verkennen en pas je je vaardigheden aan door te kiezen uit verschillende beroepen.

Word onderdeel van de lokale gemeenschap. Met meer dan 30 unieke personages die in Stardew Valley wonen, zul je geen probleem hebben om nieuwe vrienden te vinden! Elke persoon heeft zijn eigen dagelijkse schema, verjaardag, unieke mini-tussenfilmpjes en nieuwe dingen te zeggen gedurende de week en het jaar. Als je vrienden met ze maakt, zullen ze zich voor je openstellen, je om hulp vragen bij hun persoonlijke problemen of je hun geheimen vertellen! Neem deel aan seizoensfestivals zoals de luau, het spookdoolhof en het feest van de winterster.

Verken een enorme, mysterieuze grot. Terwijl je dieper onder de grond reist, kom je nieuwe en gevaarlijke monsters, krachtige wapens, nieuwe omgevingen, waardevolle edelstenen, grondstoffen voor het maken en upgraden van gereedschappen en mysteries tegen die ontdekt moeten worden.

Blaas nieuw leven in de vallei. Sinds de opening van JojaMart is de oude manier van leven in Stardew Valley veranderd. Een groot deel van de infrastructuur van de stad is in verval geraakt. Help Stardew Valley in zijn oude glorie te herstellen door het oude gemeenschapscentrum te repareren, of neem de alternatieve route en bundel de krachten met Joja Corporation.

Houd de rechtbank en trouw met een partner om je leven op de boerderij mee te delen. Er zijn 12 vrijgezellen en vrijgezellen beschikbaar, elk met unieke tussenfilmpjes over karakterprogressie. Eenmaal getrouwd, woont uw partner bij u op de boerderij. Wie weet krijg je kinderen en sticht je een gezin?

Breng een ontspannende middag door op een van de lokale visplekken. De wateren wemelen van de seizoensgebonden soorten heerlijke vis. Maak aas, bobbers en krabpotten om je te helpen op je reis om elke vis te vangen en een lokale legende te worden!

Doneer artefacten en mineralen aan het plaatselijke museum.

Kook heerlijke maaltijden en maak handige items om je te helpen. Met meer dan 100 kook- en knutselrecepten heb je een breed scala aan items om te maken. Sommige gerechten die je kookt, zullen je zelfs een tijdelijke boost geven aan vaardigheden, loopsnelheid of vechtvaardigheid. Maak nuttige voorwerpen zoals vogelverschrikkers, oliemakers, ovens of zelfs het zeldzame en dure kristalarium.

Pas het uiterlijk van je personage en huis aan. Met honderden decoratieve items om uit te kiezen, heb je geen moeite om het huis van je dromen te creëren!

Ad