Stardew Valley – 1.5 update eind januari 2021 klaar?

Stardew Valley – 1.5 update eind januari 2021 klaar?

De langverwachte 1.5-update vol met features voor Stardew Valley staat gepland voor begin volgend jaar en zou eind januari naar de Nintendo Switch kunnen komen, zo lijkt het.

Het nieuws werd aangekondigd door Concerned Ape op Twitter. Hij merkte op dat de 1.5-update eind januari klaar zou kunnen zijn voor consoles, maar hij kan dit momenteel niet garanderen.

De update brengt een aantal nieuwe game-updates met zich mee, waaronder een strandboerderij, een gedeelde (lokale) coöpmodus en nog veel meer. U kunt de volledige lijst met wijzigingen hier lezen,

Over Stardew Valley

Stardew Valley is een RPG met een open einde op het platteland.

Je hebt de oude boerderij van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je aan je nieuwe leven beginnen. Kun jij van het land leren leven en deze overwoekerde velden in een bloeiend huis veranderen? Het zal niet gemakkelijk zijn.

Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest bruisende centrum van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!

Verander een overwoekerd veld in een levendige boerderij! Breng dieren groot, verbouw gewassen, start een boomgaard, maak handige machines en meer!

Verbeter uw vaardigheden in de loop van de tijd. Terwijl je je een weg baant van een worstelende groentje naar een meesterboer, kom je in 5 verschillende gebieden: landbouw, mijnbouw, vechten, vissen en foerageren.

Word onderdeel van de lokale gemeenschap. Meer dan 30 unieke personages die in Stardew Valley leven, elk met hun eigen dagelijkse schema, verjaardag, unieke mini-cutscènes en nieuwe dingen te zeggen gedurende de week en het jaar.

Verken een enorme, mysterieuze grot. Ontmoet nieuwe en gevaarlijke monsters, krachtige wapens, nieuwe omgevingen, waardevolle edelstenen en andere schatten terwijl je dieper ondergronds gaat!

Blaas nieuw leven in de vallei. Help Stardew Valley in zijn oude glorie te herstellen door het oude gemeenschapscentrum te repareren, of neem de alternatieve route en bundel je krachten met Joja Corporation.

Rechter en trouw met een partner om je leven op de boerderij mee te delen. Er zijn 10 vrijgezellen en vrijgezellen beschikbaar om na te jagen, elk met unieke tussenfilmpjes over karakterprogressie!

Breng een ontspannende middag door op een van de lokale visplekken. Het water wemelt van de seizoensgebonden variëteiten van heerlijke vis. Maak aas, bobbers en krabpotten om u te helpen bij uw reis om elke vis te vangen en een lokale legende te worden!

Ad