Stardew Valley – 1.5 vordert goed

Stardew Valley – 1.5 vordert goed

ConcernedApe , ontwikkelaar achter Stardew Valley, verklaarde op Twitter dat de komende 1.5-update voor de game goed vorm begint te krijgen.

De update heeft nog geen vastgestelde releasedatum, maar zal een aanzienlijk nieuw stuk inhoud van het eindspel bevatten.

Over Stardew Valley

Je hebt de oude boerderij van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met handgereedschap en een paar munten, ging je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun je leren van het land te leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis te maken? Het zal niet makkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest levendige centrum van de stad, ligt nu in puinhopen. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid terugbrengt!

Nu met multiplayer!

Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stedelingen of met elkaar. Aangezien meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om de winstmarge op verkochte producten te schalen voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe content voor één speler!

Inclusief het nieuwe Winter Market Festival, meer verzamelobjecten, extra cut-scenes voor personages en zelfs hoeden voor je paard! Plus nog meer te ontdekken …

Ad