Stardew Valley – 20 miljoen exemplaren verkocht, op alle platforms

Stardew Valley – 20 miljoen exemplaren verkocht, op alle platforms

Volgens de officiële Stardew Valley-website is de schattige indiegame afgelopen maand meer dan 20 miljoen downloads verkocht.

Alleen al op de pc werden maar liefst 13 miljoen exemplaren van de game verkocht. ConcenedApe, de ontwikkelaar van Stardew Valley, werkt nu aan zijn volgende videogame, Haunted Chocolatier. Hij heeft geen precieze releasedatum voor de nieuwe game gespecificeerd, maar deze zal in eerste instantie beschikbaar zijn op pc, en consoleversies volgen later.

As of March 2022, Stardew Valley has sold over 20 million copies across all platforms, with 13 million sold exclusively on PC.

Over Stardew Valley

In Stardew Valley heb je de oude landbouwgrond van je grootvader geërfd. Je gaat op weg om je nieuwe leven te beginnen, gewapend met tweedehands gereedschap en wat geld. Kun jij van de aarde leren leven en deze overwoekerde velden omtoveren tot een bloeiende gemeenschap? Het zal niet makkelijk zijn. De oude levenspatronen zijn zo goed als verdwenen toen Joja Corporation in de stad arriveerde. Het buurthuis, voorheen het meest actieve centrum van de stad, ligt nu in puin. De vallei lijkt echter rijk aan mogelijkheden. Met een beetje hard werken, ben jij misschien degene die Stardew Valley in zijn oude glorie terugbrengt!

Multiplayer is nu beschikbaar!

Nodig 1-3 andere mensen uit om met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​welvarende boerderij te creëren, middelen uit te wisselen en contacten te leggen met de lokale bevolking of met elkaar. Omdat meerdere handen beter zijn dan één, kunnen spelers ervoor kiezen om de winstmarge op het verkochte product te verlagen voor een moeilijkere ervaring.

Nieuwe inhoud voor de singleplayer!

Inbegrepen zijn het nieuwe Winter Market Festival, extra schatten, nieuwe tussenfilmpjes van personages en zelfs paardenhoofddeksels! Er is nog meer te ontdekken…

Ad