Stardew Valley Collector’s Edition Unboxing

Stardew Valley Collector’s Edition Unboxing

Fangamer heeft een fysieke versie van de Stardew Valley Collector’s Edition-bundel aangekondigd en uitgebracht. Dankzij Gaming Boulevard kun je van dichtbij bekijken wat het hele pakket bevat!

video
play-rounded-fill

Deze omvatten prachtige extra’s zoals een luxe zesdelige houten standaard, een Junimo-strip van 14 pagina’s en nog veel meer!

Stardew Valley is nu beschikbaar als fysieke editie voor Nintendo Switch ™ en pc (DRM-vrije schijf met Steam-sleutel) in een speciale collector’s edition die exclusief verkrijgbaar is op Fangamer.

De Collector’s Edition bevat:

  • Luxe zesdelige houten standaard gemaakt van verantwoord geproduceerd berken- en kersenhout (afmetingen 4,5 x 10 x 10 inch; enige montage vereist – instructies hier).
  • Houten reversspeld gemaakt van hetzelfde milieuvriendelijke hout als de standaard
  • Junimo-strip van 14 pagina’s van Chihiro Sakaida, de tekenaar van de strip Before the Farmer
  • Akte van uw boerderij met details van goudfolie op papier gemaakt van 30% gerecycled stro (een bijproduct van de daadwerkelijke landbouw!)
  • Collector’s Edition-doos gemaakt van stevig, hoogwaardig materiaal met kunstwerken van Kari Fry, de kunstenaar achter de Stardew Valley Guidebook
  • Fysieke kopie van het spel op het platform van jouw keuze met 18 pagina’s geïllustreerde handleiding in kleur en dubbelzijdige omslag met Joja-thema aan de binnenkant
  • Zachte reinigingsdoek van polyester en nylon, ontworpen door Chihiro Sakaida

De bossen die worden gebruikt voor de standee en de reversspeld worden nooit sneller geoogst dan ze groeien, waardoor het aanbod en het oorspronkelijke karakter van de bossen behouden blijven. Alle onderdelen van deze Collector’s Edition zijn vervaardigd in de VS, het VK en Japan met zo min mogelijk plastic.

Elk fysiek exemplaar van de game bevat versie 1.4, met gratis updates die kunnen worden gedownload zodra ze worden uitgebracht.

Ad