Stardew Valley – Niet meer gepubliceerd door Chucklefish

Stardew Valley – Niet meer gepubliceerd door Chucklefish

ConcernedApe, de one-man-maker van Stardew Valley, plaatste een belangrijke aankondiging op Twitter.

Zelf-publiceren

Na het beëindigen van zijn publicatiecontract met Chucklefish Games, wordt Stardew Valley nu eindelijk zelf gepubliceerd door ConcernedApe zelf op Nintendo Switch.

Het enige platform waar het spel nog steeds wordt gepubliceerd door Chucklefish Games is mobiel.

Over Stardew Valley

Je hebt het oude perceel van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down gereedschap en een paar munten ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun je leren leven van het land en van deze begroeide velden een bloeiend huis maken? Het zal niet gemakkelijk zijn.

Sinds Joja Corporation naar de stad is gekomen, zijn de oude manieren van leven vrijwel verdwenen. Het buurthuis, ooit het meest levendige centrum van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien degene die Stardew Valley weer in ere herstelt!

Nu met Multiplayer!

Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te doen in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stedelingen of met elkaar. Omdat meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om de winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe inhoud voor één speler!

Inclusief het nieuwe Winter Market Festival, meer verzamelobjecten, toegevoegde cut-scenes van personages en zelfs hoeden voor je paard! Plus nog meer te ontdekken …

Ad